Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ. Απεργία ΜΜΜ: Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

apergia-mmm21-580x374Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα αύριο, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, λόγω 24ωρης απεργίας των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ.
 Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους για την 24 απεργία στις 2 Νοεμβρίου «η χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την κατάργηση της συμμετοχής του Δημοσίου σε στρατηγικού χαρακτήρα ΔΕΚΟ και όχι μόνο, άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων, προς όφελος των μεγαλοεπενδυτών.»
 Η εύθραυστη κυβερνητική συνοχή, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δικαιώνονται για άλλη μια φορά όσοι έχουν την πεποίθηση ότι η ύφεση δε θα σταματήσει, ακόμα και αν εκχωρηθεί στους ιδιώτες κάθε τι που έχει σχέση με το ελληνικό κράτος.»
 Επιπλέον, κατατέθηκαν στην ουσία ο προϋπολογισμός και τα επίπονα – σκληρά μέτρα που θα πλήξουν όλους τους παραγωγικούς τομείς, καθώς και τους άνεργους και τους συνταξιούχους.
 Τέλος, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., εφαρμόζοντας τις «άνωθεν» εντολές, προβαίνει σε υλοποίηση »διοικητικών πράξεων» που θίγουν και προσβάλλουν τους εργαζόμενους σε αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου