Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Χρυσή Αυγή: Να αλλάξει πλεύση η κυβέρνηση

Χρυσή Αυγή: Να αλλάξει πλεύση η κυβέρνησηΑναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με υπεκφυγές και ασάφειες δεν χαράσσεται Εθνική πολιτική. Είναι άμεση εθνική ανάγκη η Ελλάς να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να αντισταθεί στις παράλογες απαιτήσεις της τρόικα».
 Με ερώτηση που υπέβαλε στον υπουργό Παιδείας, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του αρχηγού της οργάνωσης, κυρία Ελένη Ζαρούλια ζητά διαμαρτύρεται για τη δαπάνη, που προβλέπεται ότι θα διατεθεί από κωδικό του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
 «Σύμφωνα με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Τζαβάρας εγκρίθηκε συνολική δαπάνη ποσού 1.000.000 € από κωδικό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά που βρίσκεται στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.
 Το ζήτημα της αποκατάστασης τέθηκε μετά από διαμαρτυρία του Γενικού Προξένου της Τουρκίας κ. Aydin Ilhan Durusoy, ενώ το θέμα είχε αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου από αποστολή του Συμβούλιου της Ευρώπης με επικεφαλής τον Ελβετό βουλευτή Andreas Gross», αναφέρει η κ. Ζαρούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου