Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΤΟΛΗ.....& ΞΗΜΕΡΩΣΕ...Καλημερα σας....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ.......

8 σχόλια:

  1. καλημερα παιδια!!! να περναται καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα φιλοι μου. Νιωτη σημερα θα φαω πεπονι με προσουτο και τυρι. Μου εδωσες δροσερη ιδεα. Καλημερα σε ολους τους φιλους μας. Οσοι πατε για μπανακι καλο δροσισμα αν και επεσε ο καυσωνας και ηρεμησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Καλλιμαχε εσυ θα με περασεις με την οικολογια , και καλα κανεις εχεις καλη υγεια και κοιτας να την διατηρησης να εισαι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Δάσκαλε,Καλλίμαχε και σε όλη την παρέα,σε λίγο θα γίνουν τα δικά μου τα πεπόνια και να δεις μετά χαρές γιατί είναι και βιολογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Σταυρουλα με τα βιολογικα πεπονια, κρατα μου ενα για να ερθω να το παρω χα χα καλη δουλεια να εισαι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ
    Εκτός αυτών σύμφωνα με έρευνες των διαιτολόγων η κατανάλωση κόκκινου κρέατος σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση προβλημάτων όπως η παχυσαρκία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, διάφορες μορφές καρκίνου. Κατά συνέπεια, είναι αναγκαία η μείωσή του σε συχνότητα που δεν θα ξεπερνά τις 1 - 2 φορές μηνιαίως. Αντί αυτού, η κάλυψη των αναγκών σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, σίδηρο και βιταμίνη Β12 μπορεί να επιτευχθεί μέσω της κατανάλωσης λευκού κρέατος όπως το ψάρι, θαλασσινών που αποτελούν εξαιρετική πηγή σιδήρου και βιταμίνης Β12, γαλακτοκομικών προϊόντων, αυγού και συνδυασμών τροφών φυτικής προέλευσης όπως τα όσπρια, το ρύζι, οι ξηροί καρποί, το ταχίνι.
    Άρα μπορούμε ως πρώτη αντίδραση ο καθένας από εμάς να προχωρήσει στα παρακάτω για να αλλάξουμε τον εαυτό μας, τον διπλανό μας και μετά να διεκδικήσουμε μαζική αλλαγή διατροφικών συνηθειών:
    Περιορίζουμε σταδιακά την κατανάλωση κόκκινου κρέατος.


    Βάζουμε στην καθημερινή μας διατροφή τα όσπρια, το ψάρι, τα θαλασσινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tις επιπτώσεις της (υπερ)κρεατοφαγίας περιγράφει µε τον πλέον ζοφερό τρόπο δεκαετής µελέτη των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, που δηµοσιεύτηκε στο επιστηµονικό περιοδικό «The Archives of Internal Medicine». Οι ερευνητές µελέτησαν τις αιτίες θανάτου, την ηλικία αλλά και το διαιτολόγιο 500.000 ανθρώπων. Σηµειώνεται πως από αυτούς οι περίπου 71.000 πέθαναν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας.

    Από τα ευρήµατα οι επιστήµονες κατέληξαν πως όσοι έχουν καθηµερινήόρεξη για κόκκινο κρέας (καταναλώνουν κατά µέσο όρο 120 γρ. ηµερησίως) και αλλαντικά, έχουν κατά 20% - 40% πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή