Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Επίδομα Θέρμανσης: πότε θα δοθεί η δεύτερη δόση στους δικαιούχους!...

Πότε θα δοθεί η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης; Πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να γίνει η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος θέρμανσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
 Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 780.000 καταναλωτές έχουν ήδη υποβάλει τη σχετική αίτηση, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ΓΓΔΕ και, από αυτούς, περίπου οι 720.000 έχουν πάρει έγκριση για την είσπραξη του επιδόματος θέρμανσης. Ήδη, ο αριθμός των καταναλωτών που δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης, προσεγγίζει τον αριθμό των δικαιούχων της περυσινής χρονιάς παρά το γεγονός ότι ακόμη μένουν τέσσερις μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή χειμερινή σεζόν (σ.σ η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης αλλά και η δυνατότητα υποβολής αίτησης για είσπραξη επιδόματος τελειώνει τον Απρίλιο).
 Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, το υπουργείο Οικονομικών έχει διαθέσει 43,92 εκατ. ευρώ για την πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης σε 351.043 δικαιούχους, ενώ αντίστοιχο αναμένεται να είναι το ποσό και της δεύτερης δόσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου