Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

KAIΡOΣ. Πρόγνωση καιρού ΣΗΜΕΡΑ, 11, 12 Δεκεμβρίου: πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου μετά το μεσημέρι στη νότια χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Πιο αναλυτικά η πρόγνωση καιρού 10, 11, 12 Δεκεμβρίου:
 1. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), τη Στερεά (κυρίως την κεντρική και ανατολική, της Αττικής συμπεριλαμβανομένης), την Εύβοια και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.
 2. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, αύριο Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου τα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα συνεχιστούν και το απόγευμα θα ενταθούν περαιτέρω στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. 3. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, μεθαύριο Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια χώρα και βαθμιαία θα ασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου