Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ...«Μέσα» και ο Τοροσίδης!

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου, Φερνάντο Σάντος.
 Ο «τιμονιέρης» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πρόγραμμα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά είδε τον Βασίλη Τοροσίδη να προπονείται κανονικά, γεγονός που τον κάνει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μετά από αυτήν την εξέλιξη λοιπόν ο ακραίος μπακ-χαφ της Ρόμα έτσι, αναμένεται να είναι ανάμεσα στις επιλογές του Σάντος για το παιχνίδι με την Λιθουανία στο Βίλνιους κόντρα στη Λιθουανία.
 Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκαν και οι Κατσουράνης και Σαλπιγγίδης οι οποίοι χθες είχαν κάνει πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς συμμετείχαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι-οφ της Super League.
 Ατομικό για προληπτικούς λόγους (οίδημα σε δάκτυλο του ποδιού) έκανε ο Καραγκούνης. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το σημαντικότατο παιχνίδι, και μάλιστα αύριο αναμένεται να γυμναστεί κανονικά. Αύριο θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση, το απόγευμα στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι και ανοικτή για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου