Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΣΜΟΣ. Εγκυος σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε να γεννήσει. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! Μηπως πρεπει η κοινωνια να αναθεωρησει την θανατικη ποινη???

skotothike-se-troxaio-tin-ora-pou-pigaine-na-gennisei-1-315x236Σοκαριστική η είδηση με την έγκυο κοπέλα που σκοτώθηκε όταν πήγαινε να γεννήσει.
 Τι συνέβη στην άτυχη κοπέλα; Τραγωδία εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστές μία νεαρή έγκυο που σκοτώθηκε και έναν μεθυσμένο οδηγό φορτηγού το οποίο συγκρούστηκε με το όχημα όπου επέβαινε η γυναίκα την ώρα πήγαινε στο μαιευτήριο για να γεννήσει και προκάλεσε τροχαίο, στην Οκλαχόμα. Η Tiffany Ann Woodham η οποία βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μετέβαινε στο μαιευτήριο με τον αρραβωνιαστικό της, για να γεννήσει όταν η μοίρα παίζοντάς της άσχημο παιχνίδι θέλησε το όχημά τους να εκτροχιαστεί έπειτα από πρόσκρουση με φορτηγό το οποίο οδηγούσε ένας μεθυσμένος οδηγός.
 Παρά το γεγονός ότι η 19χρονη έγκυος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατέβαλαν υπερπροσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή τόσο εκείνη όσο και το αγέννητο μωρό της τελικά η μητέρα και το βρέφος είχαν άδοξο τέλος.
 Η αστυνομία συνέλαβε τον 37χρονο ασυνείδητο οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο ο οποίος προκάλεσε την κατάπληξη των αρχών καθώς φάνηκε να μην έχει τύψεις για τα θύματα που άφησε πίσω του παρά μόνο ανησυχούσε για τις φθορές του οχήματος του. Ο τραγικός πατέρας κατάφερε να ζήσει, ενώ ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση φόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου