Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

CHAMPIONS LEAGUE. ΑΠΟΨΕ! Ολυμπιακός-Μάλμε: ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ!!!

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη επί των Σουηδών και νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο επί της Γιουβέντους κατακτούν τη δεύτερη προνομιούχο θέση και προκρίνονται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση που φύγουν μεν νικητές ή ακόμη και με ισοπαλία από το γήπεδο, αλλά υπάρξει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι του Α” Ομίλου, τότε θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια στο Europa League.
 Βέβαια, υπάρχει και το απευκταίο σενάριο να κερδίσει η Μάλμε, αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με αυτό του πρώτου γύρου, αφήνει τον Ολυμπιακό εκτός Ευρώπης, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερούν οι Σουηδοί. Ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε διάταξη 4-3-3 για τον αγώνα με τους Σουηδούς, που είναι σαν… τελικός.
 Με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ομάρ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Μποτία με τον Αμπιντάλ και στον άξονα τριάδα με Μανιάτη, Ντινγκά και Κασάμι. Έξω δεξιά ο Μανιάτης και έξω αριστερά ο Ελβετός. Αμυντικό χαφ ο Κονγκολέζος, αν και ο Ισπανός το… σκεφτόταν και για Μανιάτη. Η επιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τον Φουστέρ, τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Μπενίτες. Επίσης, ο Ισπανός εξέταζε και το ενδεχόμενο του 4-2-3-1 με Ντινγκά και Μανιάτη στο κέντρο και με τρεις εκ των Τσόρι, Κασάμι, Αφελάι και Φουστέρ να πλαισιώνουν τον φορ που θα ξεκινήσει. Ο Μήτρογλου πάντως έχει ακόμα ουκ ολίγες πιθανότητες να είναι στους βασικούς 11. Υπήρξε πάντως και ένα σενάριο με τον Ομάρ δεξί χαφ και τον Σαλίνο δεξί μπακ. Κάτι που δεν δείχνει να είναι και τόσο πιθανό.
 Όσον αφορά στη συμμετοχή του Μποτία, ο Ισπανός μπακ πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια αδιαθεσία και δεν έπαιξε τελικώς καθόλου. Επανήλθε σε ρυθμούς προπονήσεων, δείχνοντας πως είναι αρκετά καλά, ωστόσο είναι γεγονός πως έχει επηρεαστεί από το πρόβλημα που είχε. Λογικά θα είναι σε θέση να παίξει απόψε.
 Ο Μίτσελ θα τον δει και στο χαλάρωμα της Τρίτης και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του. Εφόσον δεν είναι όσο έτοιμος απαιτείται, βασικός θα είναι ο Αυλωνίτης. Κατά τα άλλα, χθες ο Ισπανός προπονητής έδειξε βίντεο στους παίκτες του με ματς των Ολυμπιακού και Μάλμε, δίνοντας έμφαση στα κακώς κείμενα του παιχνιδιού της ομάδας του: τα προβλήματα στις επιστροφές στην ομάδα και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Επίσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα των Σουηδών, τα οποία εντοπίζονται από το κέντρο και πίσω. Νωρίτερα, οι παίκτες έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα, δουλεύοντας πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής. Το… μενού ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο δίτερμα
 Ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε ατομικό και θεραπεία, ενώ ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς θεραπεία. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε αποστολή με 21 παίκτες, κάτι που συνηθίζει. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Σαλίνο, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Ντινγκά, Κασάμι και Χουτεσιώτης. Από την άλλη, ο Χαρέιντε θα έχει τον Όλσεν κάτω από τα γκολπόστ. Δεξί μπακ ο Τίνερχολμ, αριστερό ο Ρικαρντίνιο και τα δύο στόπερ θα είναι οι Ελάντερ και Χάλστι. Στον άξονα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Κρόον, Έρικσον, Αντού και Φόρσμπεργκ. Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Θελίν και Ρόζενμπεργκ. Όσο για τον κόσμο, οι Σουηδοί έκαναν λόγο για 500 φιλάθλους της Μάλμε.

1 σχόλιο: