Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΕΓΚΛΗΜΑ. Αυτή είναι η γιαγιά που δολοφονήθηκε από τα εγγόνια της στη Ρόδο! Τη σκότωσαν και μετά έπαιζαν μπιρίμπα!

Αυτή είναι η γιαγιά που δολοφονήθηκε από τα εγγόνια της στη Ρόδο! Τη σκότωσαν και μετά έπαιζαν μπιρίμπα!- Εγγονός και εγγονή ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον
 - Ανατριχιαστικές ήταν οι περιγραφές στους αστυνομικούς
 - "Τέρατα" ψυχραιμίας έτρωγαν και... έπαιζαν μπιρίμπα!
 - Η γιαγιά σφάδαζε από τους πόνους
 - Με το μαξιλάρι της σκούπιζαν τα αίματα από το πάτωμα
 - Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος Η δολοφονία που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, έγινε για μια τηλεόραση, που τελικά πουλήθηκε προς 150 ευρώ... Στον εγγονό ασκήθηκε επιπλέον, ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία γιατί μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε ένα περίστροφο κρότου αλλά και για διάθεση προϊόντων εγκλήματος διότι ήταν εκείνος που πώλησε την τηλεόραση.
ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr
 Σε δύο κατοίκους της Ρόδου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Σήμερα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος... Το σπίτι της άτυχης 69χρονης χήρας, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός άνδρα που μένει στη Φινλανδία και μιας γυναίκας, τροφίμου των φυλακών της Θήβας, μετά από παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών και κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου