Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Πατέρας και γιος πλούτιζαν από τα ναρκωτικά!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMCΓερό κομπόδεμα είχαν βγάλει πουλώντας τον θάνατο σε νεαρούς τοξικομανείς ένας ηλικιωμένος και ο γιος του, που είχαν μετατρέψει το σπίτι τους στην Άρτα σε κέντρο διακίνησης από το οποίο περνούσαν χρήστες όλων των «σκληρών» ναρκωτικών!
 Στο σπίτι συνελήφθη μόνο ο 42χρονος γιος όταν έκαναν έφοδο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, που βρήκαν μέσα μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 4,2 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,04 γραμμαρίου, έξι ναρκωτικά χάπια και ένα μπουκάλι που περιείχε μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους 76,42 γραμμαρίων. Μαζί με τον 72χρονο πατέρα του που απουσίαζε την ώρα της έρευνας, ο 42χρονος είχε συγκεντρώσει από τη διακίνηση των ναρκωτικών 3.100 ευρώ και έξι αμερικανικά δολάρια τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και επτά κινητά τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.
 Ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ με τις ίδιες κατηγορίες αναζητείται ο ηλικιωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου