Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Συνελήφθησαν οι δύο ληστές των ΕΛΤΑ Χαλανδρίου

Συνελήφθησαν οι δύο ληστές των ΕΛΤΑ ΧαλανδρίουΔύο από τους δράστες της ληστείας που σημειώθηκε λίγο πριν από τις έντεκα σήμερα το πρώι στα ΕΛΤΑ Χαλανδρίου, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης. Ένα τρίτο άτομο που συμμετείχε στη ληστεία, πέτυχε να διαφύγει. Οι συλληφθέντες είναι αδέλφια, ηλικίας 53 και 58 ετών.
Οι δράστες απείλησαν τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, στην οδό Λευκών Ορέων 4, με πιστόλια και αφού άρπαξαν τα χρήματα των ταμείων, διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο. Σε μικρή απόσταση όμως το υποκατάστημα ο οδηγός προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με συνέπεια να καθυστερήσουν και οι δύο να συλληφθούν από τους αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως στα ΕΛΤΑ.
Ο τρίτος ληστής εγκατέλειψε γρήγορα - γρήγορα το όχημα και πέτυχε να διαφύγει τρέχοντας στα γύρω στενά. Οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο και μέρος από τα χρήματα που είχαν κλέψει.
Ανέφεραν ότι αναγκάστηκαν να κάνουν ληστεία λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Ισχυρίστηκαν ότι είχαν δικές τους επιχειρήσεις οι οποίες έκλεισαν λόγω της οικονομικής κρίσης και δεν μπορούσαν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

1 σχόλιο: