Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Βρέθηκε ο δράστης της επίθεσης κατά στελέχους του ΚΚΕ

Ο τραυματίας Γ. ΤσιμπουκάκηςEνας 24χρονος, γνωστός για τους... «τσαμπουκάδες» του στην ευρύτερη περιοχή κρύβεται πίσω από την επίθεση σε βάρος του στελέχους του ΚΚΕ Γ. Τσιμπουκάκη, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.
Την υπόθεση εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που εντόπισαν ότι δράστης της επίθεσης είναι ένας 24χρονος.
 Ο δράστης αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου, αλλά δεν βρέθηκε. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος είναι κάτοικος Γέρακα και έχει και στο παρελθόν απασχολήσει την αστυνομία για συμμετοχή σε καβγάδες και φασαρίες.
Δεν είναι πάντως ενταγμένος επίσημα σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη δύο άτομα με ένα σκυλί πιτ μπουλ επιτέθηκαν με μανία κατά στελέχους του ΚΚΕ, στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην Αγία Παρασκευή.
 Οπως περιέγραψε ο τραυματίας, «μου επιτέθηκε με γροθιές κρατώντας κάποιο αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο. Ισως ήταν σιδηρογροθιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου