Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Καλημεραααααααααα.......Ξημερωσε!.......

 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ.....

21 σχόλια:

  1. Καλημερα καλο Σαββατο-Κυριακο να ειστε καλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσποτε παλικαρια θα ζουμε στα σχολεια
    να τρωμε απουσιες και τεστ στα ξαφνικα
    Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη
    παρα 16 χρονια μολυβι και χαρτι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκλογές ανήκουν στον Λαό. Είναι η απόφασή τους. Εάν αποφασίσουν να γυρίσουν τις πλάτες τους στην φωτιά και να κάψουν τα οπίσθια τους, τότε αυτό που θα αντιμετωπίσουν είναι να κάθονται πάνω στις πληγές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να εχετε ολοι μια ομορφη μερα!
    ενα υπεροχο Σαββα/Κυριακο!!!!!!!!!!
    να χαρειτε τη θαλασσα οσοι ειστε προνομιουχοι!!!
    την ηρεμια κ τη σιωπη οσοι μου μοιαζεται!!!!!!
    να σκεφτειτε πολυ καλα τι θα ψηφισετε με βαση το συμφερον
    της πατριδας κ του λαου!!!ας μην τους κανουμε τη χαρη!κ τωρα
    θα σας αφησω γιατι πρεπει να κανω 5 κιλα κερασι γλυκο!
    νιωτη αν εχεις καποια συμβουλη για να γινει πιο ξεχωριστο
    ειμαι ετοιμη να την ακουσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηγετη λαθος να φτιαξεις κερασι γλυμο .ΞΕΡΕΙς ΠΟΣΗ ΖΑΧΑΡΙ ΘΕΛΗ???τουλαχιστων 3 κιλα,!! θα ελλεγα να φτιαξεις Μηλοπιτακια για να φαω και εγω κανενα,!! η ζαχαρι, το αλευρι, και το αλατι ειναι τα 3 κακα στον ανθρωπο! αμα τα αφερεσεις απο τηω ζωη? δεν θα εχεις προβληματα υγειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα σας φιλοι και φιλες. Εφτασε η ωρα της ψηφου οχι για να βγουμε απο την κριση αλλα για να σχηματισθει κυβερνηση που ισως βγαλει την χωρα απο την γελοιοποιηση που υφισταται αυτη την στιγμη. Τωρα οτι και να ψηφισουμε ηγετες και σωτηρες δεν υπαρχουν, κι οποιος αμφιβαλλει ειναι λαθος. Σε μια Ευρωπη που δανιζετε η μια χωρα απο την αλλη τι προοδο μπορει να περιμενει κανεις? Παρακολουθητε τα νεα της Ελλαδας και της Ευρωπης με ηρεμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΩΤΗ
    Εχεις δικιο για τη ζαχαρη!αλλα ερχεται πεινα
    κ επειδη η καλη νοικοκυρα πριν πεινασει μαγειρευει!πρεπει να αποθηκευσουμε τροφιμα που αντεχουν σε συνθηκες ασχημες π.χ διακοπη ρευματος ειμαι πολυτεκνη μητερα θα πρεπει να ταισω τα παιδια μου!οσο για μυλοπιτα-ακια ασχολουμε πολυ με την κουζινα γιατι ειμαι απο φυση παραδοσιακη!
    μου αρεσουν οι μυρωδιες κ η φροντιδα(αγαπη)στην οικογενεια!εισαι ομως πολυ μακρια απο μενα για να απολαμβανεις τις γευσεις μου!!!!

    ΚΑΛΛΙΜΑΧΕ
    ΣΟΥ ΑΦΗΣΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΘΕΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ Κ ΘΕΛΩ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΤΑ 18 ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλο μεσημερι παιδια να ειστε ολοι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δραματικές ώρες στην Αθήνα», «Tο πακέτο περικοπών ναυάγησε στο ζήτημα των συντάξεων», «Μένουν 15 ημέρες για 300 εκατομμύρια» είναι μερικοί από τους τίτλους των γερμανικών ΜΜΕ.


    Το κλίμα για την Αθήνα εξακολουθεί να είναι βαρύ στο Βερολίνο. Ενδεικτικό το σχόλιο της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου που επισημαίνει ότι «ο βαθμός της ανευθυνότητας των Ελλήνων πολιτικών έναντι των Ελλήνων αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων δεν μπορεί να εκφραστεί πλέον με λόγια».

    «Η Ελλάδα ένα κενό», αναφέρεται στο σχόλιο της εφημερίδας, ενώ τονίζεται ότι «η Ελλάδα έχει περιοριστεί σε ένα κενό κράτος. (…). Αυτό το κενό δε γεμίζει ούτε με τις φωνές των ανθρώπων, ούτε με τους τακτικισμούς των πολιτικών και τις πανικόβλητες προειδοποιήσεις των πιστωτών. Είναι απλά εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολιτική είναι η ευγενής τέχνη του να παίρνεις τις ψήφους των φτωχών και να κάνεις προεκλογικές εκστρατείες με τα λεφτά των πλουσίων, υποσχόμενος στους μεν ότι θα τους προστατέψεις από τους δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπέρα νιωτη, γιωργο, σταυρουλα, καλλιμαχε και σε όλα τα παιδιά...φωτη που είσαι;...καλο σαββατοκυριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα και σε σενα ηγετη...καινουργιος εισαι;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου Κarmen!!!
      ναι ολοκαινουργια!!!!!!!στα μερη σας!
      αλλα τωρα που σας βρηκα θα περνω να σας
      βλεπω!

      Διαγραφή
  14. Καλό απόγευμα αγαπητοί μου να έχετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλο απογευμα σε ολους παιδια! Καρμεν τα πρωινα δεν μες γραφεις πια την καλημερα σου!!! Μαιρη χαρικα που μας γραφεις να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ!


    Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΥΕΙΣ.ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκτός ελέγχου βρίσκεται μέχρι στιγμής η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Δροσιά Κερατέας , πλησιάζοντας απειλητικά την την Παλαιά Φώκαια. Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή εμποδίζουν τους πυροσβέστες να θέσουν θπό έλεγχο τις φλόγες , οι οποίες απειλούν τις αυλές των σπιτιών

    Κάτοικοι υποστηρίζουν πως σπίτια έχουν υποστεί ζημιές ωστόσο, όπως αναφέρουν στελέχη της Πυροσβεστικής, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει τέτοια αναφορά.

    Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε το γηροκομείο των Κωνσταντινουπολιτών στη Παλαιά Φώκαια ενώ και ορισμένοι κάτοικοι επέλεξαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους και να κατευθυνθούν σε ασφαλέστερο σημείο.

    Στην περιοχή βρίσκονται πάνω από 60 οχήματα της Πυροσβεστικής και υδροφόρες των δήμων, 120 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 30 ατόμων, εθελοντές ενώ ρίψεις νερού κάνουν τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή