Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η Ελλάδα πληρώνει ακόμα συντάξεις σε πεθαμένους

Μεγάλο μπάχαλο με το ελληνικό δημόσιο. Αν και είναι γνωστό από πέρυσι, που έγινε η καταγραφή, ότι περισσότεροι από 4500 ανύπαρκτοι συνταξιούχοι εισέπρατταν κανονικά τις συντάξεις τους, συνεχίζεται ακόμη αυτή η κατάσταση. Πριν ένα χρόνο οι Ευρωπαίοι κούνησαν ειρωνικά το κεφάλι για το μπάχαλο της ελληνικής δημόσιας οργάνωσης και σήμερα τρίζουν τα δόντια τους από τα νεύρα μαζί με τους έλληνες φορολογούμενους, αφού δεν έχει αλλάξει ακόμα τίποτε...
Αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα για την ανικανότητα του συστήματος, το οποίο είναι άδικο απέναντι στους νομοταγείς πολίτες που τους τσαλακώνει καθημερινά τόσο στην αξιοπρέπεια όσο και στην τσέπη τους. Αφαιρεί ξίγκι από τη μύγα, κόβοντας μικροποσά αλλά τελείως απαραίτητα για τους μικροσυνταξιούχους και μικρομισθωτούς, ενώ δεν τολμά να πάρει ούτε ένα ευρώ απο τις χιλιάδες μεγαλοφοροφυγάδες και μεγαλοκλέφτες του δημόσιου πλούτου. Όσο και να λέει ο πρωθυπουργός ότι "κινδυνεύει η Ελλάς", δεν μπορεί να γίνει πιστευτός από κανέναν πια. Όσο να διατείνονται οι υπουργοί ότι "το ρυθμίζουν το θέμα", όλα είναι λόγια του αέρα. Κανένας δεν πιστεύει πια ότι η Ελλάδα μπορεί να σωθεί. Δεν είναι τυχαίες οι συγκεντρώσεις του κινήματος πολιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το "πολιτικό και κυβερνητικό δούλεμα" δεν μπορεί να πείσει κανέναν.
Δημιουργείται η εντύπωση ότι οι στρατιώτες εγκατέλειψαν τη μάχη κι απέμειναν μόνο οι αξιωματιοί να παίζουν τον Δον Κιχώτης.

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου