Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Φοβάται για έκτροπα στη Νομική Σχολή ο πρύτανης

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόση Πελεγρίνη, με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, με αφορμή την παρουσία των συνολικά 237 μεταναστών στο κτήριο της Νομικής Σχολής.

Ο κ. Πελεγρίνης απέδωσε σε παρανόηση το γεγονός ότι δεν προσήλθε, για να καταθέσει, όταν τον κάλεσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ιωάννης Σακελλάκος.
Τέλος, εξέφρασε στον κ. Τέντε την αγωνία του για το τι μπορεί να συμβεί μέσα στη Νομική Σχολή, εάν εκδιωχθούν βίαια οι μετανάστες.

www.zougla.gr

3 σχόλια:

  1. ΝΤΡΩΠΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν τους μπασαν μεσα δεν το ειχαν σκεφτει αυτο το ενδεχομενο?
    Με τι λογικη μπορει να κανει κανεις καταληψη σε δημοσιο κτιριο και δε σε κτιριο που υπαρχει ασυλο?το ενδεχομενο να μπουκαρουν ακροδεξοι δεν το λαβαν υπ οψιν?
    αυτοι ηρθαν για να μεινουν τελικα,και οσοι δεν εχουν καταλαβει οτι ταχα η ελλαδα ειναι περασμα γι αυτους γελιουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 10 ΠΙΣΩ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Γ@@@@@@@ΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΤΟ ΑΛΑΒΑΝΟΣΚΥΛΟ ΤΟ ΤΣΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΙΑ ΡΑΓΟΥΣΗ ΡΑΓΚΟΥΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή