Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Ποιοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να συγχωρέσουν την απιστία;

Ποιοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να συγχωρέσουν την απιστία;Εσύ θα συγχωρούσες τον σύντροφό σου, αν διαπίστωνες ότι σε απάτησε; Ομάδα ερευνητών θέλησε να ανακαλύψει ποια άτομα είναι πιο πιθανό να συγχωρέσουν ευκολότερα την απιστία, κάνοντας σχετικές ερωτήσεις σε 92 άνδρες και 228 γυναίκες.
 Όπως διαπίστωσαν, οι άνθρωποι που αποδέχονται περισσότερο την απιστία ήταν εκείνοι που είχαν απατήσει οι ίδιοι κάποιον σύντροφό τους στο παρελθόν! Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, το 50% των ανδρών θα συγχωρούσε την απιστία της συντρόφου του, αρκεί το «τρίτο πρόσωπο» να ήταν γυναίκα, ενώ οι γυναίκες θα συγχωρούσαν πολύ πιο δύσκολα την απιστία, αν το «τρίτο πρόσωπο» ήταν άνδρας.
 Όπως έδειξαν τα… απρόσμενα αποτελέσματα, οι άνδρες δεν ενοχλούνται τόσο με τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, αφού εκλαμβάνουν μια τέτοια περιπέτεια της συντρόφου τους ως μία ευκαιρία να συνευρεθούν ερωτικά με περισσότερες από μία γυναίκες ταυτόχρονα, ικανοποιώντας τη βαθιά επιθυμία τους για περισσότερες συντρόφους! Σε αντίθεση, οι γυναίκες φοβούνται περισσότερο τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, καθώς δεν έχουν «απωθημένο» να συνευρεθούν με περισσότερους από δύο άνδρες ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου