Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΚΡΗΤΗ - Ηράκλειο: Αγόρι 14 χρόνων ο πατέρας του μωρού της 11χρονης!...

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει αντιληπτό ότι πίσω από την υπόθεση της 11χρονης που γέννησε την περασμένη Κυριακή ένα κοριτσάκι, με καισαρική τομή στο ΠΑΓΝΗ, κρύβονταν δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις.
 Η μικρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ μετά την καισαρική, απ’ όπου και θα πάρει εξιτήριο στα τέλη της εβδομάδας, όπως συνήθως γίνεται με τις γυναίκες που υποβάλλονται σε επέμβαση για τον τοκετό, ενώ σε εξαιρετικά καλή κατάσταση βρίσκεται και το νεογνό, το κοριτσάκι των 3,200 γραμμαρίων, που έφερε στον κόσμο. Με την υπόθεση ασχολούνται οι κοινωνικές υπηρεσίες και φυσικά οι εισαγγελικές αρχές που ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο πατέρας του μωρού είναι επίσης ανήλικος, ένας 14χρονος Ρομά, μακρινός συγγενής της οικογένειας της 11χρονης.
 Η ίδια η ανήλικη πρωταγωνίστρια ζούσε στις Αγίες Παρασκιές στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων μαζί με την 29χρονη «γιαγιά» που εμφανίστηκε στο ΠΑΓΝΗ συνοδεύοντας το κοριτσάκι και δηλώνοντας ότι είναι η μητέρα του. Σε κάποια χρονική στιγμή, μητέρα και κόρη που εικάζεται ότι ζούσαν μόνες, φιλοξένησαν το 14χρονο προσωρινά. Η 29χρονη όμως άφηνε τα δύο παιδιά μόνα τους στο σπίτι, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να αναπτυχθεί μια στενή μεταξύ τους σχέση, που κατέληξε να γίνει ερωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου