Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ. Δεν κατεβαίνει στη Football League ο Ηρακλής!

Δεν κατεβαίνει στη Football League ο Ηρακλής!Νέα μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ηρακλή, καθώς η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League και θα πέσει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Δίνει το ΑΦΜ του ο Ηρακλής Αμπελοκήπων. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ενημέρωσε τους παίκτες του Ηρακλή να μην δώσουν το παρών στο φιλικό με τον Αλμωπό Αριδαίας και ο σύλλογος δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.
 Η ΠΑΕ «διαλύεται» και ο Ερασιτέχνης έχει τη σκέψη να αποκτήσει το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων και να οδηγηθεί η ομάδα στην Α1 της ΕΠΣΜ. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων επιβεβαίωσε τις συζητήσεις και είναι θετικός για την παραχώρηση του ΑΦΜ της ομάδας του στον Ηρακλή: Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Μetropolis 95.5»: Για το ενδεχόμενο παραχώρησης του ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων στον Ηρακλή: «Γίνανε δύο συναντήσεις. Πρώτα με τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας και μετά με τον κ. Δρακόπουλο. Συζητήσαμε κάποια θέματα και υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα. Αυτά θα τα συζητήσουμε με τον κ. Δρακόπουλο που είχαμε μια κουβέντα για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία». Για τις νομικές διαδικασίες και αν προκύπτουν «αγκάθια» στην όλη διαδικασία: «Δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι από κάθε άποψη το πιο υγιές σωματείο που υπάρχει. Δεν έχει προβλήματα και η διαδικασία είναι εύκολη. Θα χρειαστεί έγκριση από τη γενική συνέλευση του Ηρακλή ότι αλλάζει όνομα και να γίνουν και κινήσεις από τη δική μας την πλευρά». Αν ζητά χρήματα για να προχωρήσει το θέμα: «Όχι βέβαια. Εμείς θέλουμε κάποιον να ρίξει λεφτά για να βγει η ομάδα στη Γ Εθνική. Αυτή είναι η λογική. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων θα πρωταγωνιστήσει έτσι κι αλλιώς φέτος στην Α1. Ηταν τέσσερα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες». Αν ο Δρακόπουλος καλύπτει τις προϋποθέσεις που έθεσε: «Κατά το μεγαλύτερο μέρος, ναι. Τα υπόλοιπα για το πώς θα διοικηθεί η ομάδα θα τα συζητήσουμε κατ’ ιδίαν. Η κουβέντα που έγινε είναι ότι την ομάδα θα την τρέξει αρχικά ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και ο κ. Δρακόπουλος θα την βοηθήσει με επιπλέον μπάτζετ για να πάρει σίγουρα την άνοδο. Ο κ. Δρακόπουλος μου ζήτησε μείνω κι εγώ στην ομάδα για αυτό το διάστημα». Για το πότε θα μετονομαστεί η ομάδα σε Ηρακλής και πότε θα προχωρήσουν οι κινήσεις για να κερδίσει την άνοδο: «Θα ξεκινήσει σύντομα η διαδικασία, αφού τα βρούμε σε όλα. Αν προλάβουμε, η ομάδα θα ανεβεί ως Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Όλα εξαρτώνται από τον κ. Δρακόπουλο και από όποιους είναι μαζί του. Η ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και επιπλέον κάποιες διορθωτικές κινήσεις και τον Ιανουάριο». Aυτόνομη Θύρα 10: «Η παράστασή του έλαβε επιτέλους τέλος...» Η «Αυτόνομη Θύρα 10», πήρε θέση σχετικά με τη διάλυση της ΠΑΕ Ηρακλής, επιτέθηκε κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη και έστειλε το μήνυμά της για τη συνέχεια του «Γηραιού». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η παράσταση έλαβε επιτέλους, τέλος.
 Για το συγκεκριμένο τέλος, φωνάζαμε και αγωνιζόμασταν να προλάβουμε από πέρσι τον Μάιο. Πολλοί και πάλι μας χαρακτήρισαν καταστροφολόγους ενώ άλλοι πάλι βρήκαν στο πρόσωπο μας τον εύκολο στόχο ο οποίος φταίει για τα πάντα στο σύλλογο. Μακάρι να ήμασταν εμείς το πρόβλημα. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι ούτε η Αυτόνομη, ούτε ο λαός, το πρόβλημα είναι ο βόθρος του ελληνικού ποδοσφαίρου στον οποίο ανθίζουν μόνο λουλούδια τύπου καναδού. Το πρόβλημα είναι η πολιτική ηγεσία η οποία με τους νόμους της, προστατεύει απατεώνες αφού πρώτα διαπλέκεται επιχειρηματικά μαζί τους. Το πρόβλημα είναι η αστυνομία η οποία με λεφτά των φορολογουμένων προστατεύει με τεράστιο ζήλο τα λαμόγια. Εκεί πρέπει να στρέψουμε τα βέλη μας και να πάψει η εσωστρέφεια. Παράλληλα όμως πρέπει να προστατεύσουμε τον ΗΡΑΚΛΗ από την ολομέτωπη επίθεση την οποία δέχεται.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια διαλύεται με αποφάσεις που μόνο γέλιο θα προκαλούσαν σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος. Το οπαδικό κίνημα βάλλεται καθημερινά τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο καταστολής. Ο επόμενος στόχος, όπως αποκάλυψε και ο υφυπουργός αθλητισμού σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία φορέων του συλλόγου, είναι οι εκτάσεις της Μίκρας, την οποία σύμφωνα με αυτόν θα πρέπει να ξεχάσουμε. Το ξεκίνημα της αντεπίθεσης μας, δόθηκε την Δευτέρα όπου επιτέλους μετά από 5 χρόνια ο ΓΣ ενεργοποιείται και πάλι.
 Μόνο με συστράτευση όλου του κόσμου η συγκεκριμένη προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς. Η συνέχεια δίνεται τη Δευτέρα και πάλι στο Κατσάνειο. Ψηλά το κεφάλι γριές!!! Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν πρόκειται να διαλυθεί ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα... ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου