Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Hippy Crack: Χαμός στα Μάλια με το ναρκωτικό… μπαλόνι των κοσμικών και τα όργια...

Την οργή του αντιδημάρχου προκαλεί το δημοσίευμα της «Daily Star» για το κρακ των κοσμικών και τα όργια στα Μάλια της Κρήτης. Σε ένα νέο ναρκωτικό, αυτό των «κοσμικών» που κυκλοφορεί κατά κόρον στην Κρήτη, αφιέρωσε η «Daily Star» εκτενές δημοσίευμα. Το δημοσίευμα αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του αντιδημάρχου στα Μάλια, ο οποίος κάνει λόγο για ψευδή και φτιαχτά δημοσιεύματα.
 Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένα ότι σε μπαρ των Μαλίων γίνεται οργανωμένη διακίνηση του λεγόμενου «ναρκωτικού των κοσμικών», του θανατηφόρου, όπως το χαρακτηρίζει, «αερίου του γέλιου» ή «hippy crack» όπως είναι η διεθνής ονομασία. Οπως τονίζει η εφημερίδα, κάποιος μπορεί να διασφαλίσει ένα μπαλόνι του ναρκωτικού αερίου μόλις με 1,7 λίρα, ενώ με 4 λίρες μπορεί να έχει μαζί ένα χαμηλής ποιότητας ποτό κι ένα μπαλόνι «hippy crack»! Πριν από λίγο καιρό μάλιστα η εν λόγω εφημερίδα αποκαλούσε τα Μάλια «τον απόλυτο ευρωπαϊκό προορισμό… μεθυσιού, σεξουαλικών οργίων και αλητείας».
 Το ρεπορτάζ στηρίζεται σε μαρτυρίες που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, ενώ αναφέρει ότι και Βρετανοί που εργάζονται σε νυχτερινά μαγαζιά των Μαλίων είναι στη διαδικασία της «πώλησης», καθώς κερδίζουν αρκετά χρήματα, πουλώντας ακόμα και στις παραλίες. Αναφέρεται ακόμα ότι το ναρκωτικό αέριο είναι νόμιμο στην Ελλάδα, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που πωλούν μέσω Τwitter το «hippy crack» στα Μάλια, την Κέρκυρα και τη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου