Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΚΟΣΜΟΣ. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ. Ινδία: Τον νόμιζαν πεθαμένο και... αναστήθηκε λίγο πριν τον κάψουν!

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η απίστευτη ιστορία του 23χρονου Sandeep από την Ινδία. Ο νεαρός δέχτηκε δάγκωμα από φίδι, την ώρα που μάζευε ξύλα στο δάσος κοντά στο χωριό του στην πολιτεία Μαντία Πραντές στο βόρειο τμήμα της ασιατικής χώρας. Επιστρέφοντας στο σπίτι, είπε στην οικογένειά του τι συνέβη, ωστόσο αντί να κατευθυνθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αποφάσισε να υποβληθεί σε μια παραδοσιακή τελετή ίασης, η οποία όμως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 Ο Sandeep έχασε τις αισθήσεις του και οι ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του έπεσαν σε τέτοιο επίπεδο που ο τοπικός θεραπευτής πίστεψε ότι ο 23χρονος είχε πεθάνει. Συντετριμμένοι οι συγγενείς οργάνωσαν την κηδεία του, η οποία περιελάμβανε καύση.
 Η πυρά άναψε, ωστόσο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν οι φλόγες προσεγγίσουν το σώμα του, ο νεαρός «ξύπνησε» και άρχισε να φωνάζει, με τον κόσμο να τον απομακρύνει άρον άρον από το σημείο. Για κακή του τύχη, όμως, αντί να μεταφερθεί άμεσα σε κάποιο νοσοκομείο, οδηγήθηκε εκ νέου στον τοπικό θεραπευτή, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να τον κρατήσει στη ζωή. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου