Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. 125.000 ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ...!!!

Την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά με περιοριστικούς όρους λόγω παρέλευσης του 18μηνου στις 29 Μαρτίου (ανώτατου εκ του νόμου χρόνου προσωρινής κράτησης), προτείνουν οι εισαγγελείς Προβατάρης-Ασπρογέρακας. Συγκεκριμένα, για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο κ. Προβατάρης προτείνει καταβολή χρηματικής εγγύησης 125.000 ευρώ και διατήρηση των όρων του παραπεμπτικού βουλεύματος για την ΧΑ
, που προέβλεπε κράτηση κατ´ οίκον. Για τον Χρήστο Παππά ο κ. Ασπρογέρακας προτείνει τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του Νομού Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα και διανυκτέρευση στην οικία του. Τον τελευταίο λόγο για τους όρους που θα τους επιβληθούν έχει το Δικαστικό Συμβούλιο που θα αποφανθεί με βούλευμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου