Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Αυτοκτόνησε εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Siemens!....

Αυτοκτόνησε πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens που εμπλεκόταν στο σκάνδαλο. Ενώ η υπόθεση Siemens ερευνάται εδώ και πλέον εφτά χρόνια η αυτοκτονία του πρώην οικονομικού διευθυντή της, Heinz-Joachim Neubürger, έρχεται να θολώσει το τοπίο του σκανδάλου. Νεκρός στο Μόναχο βρέθηκε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens,
Heinz-Joachim Neubürger, όπως μετέδωσε πρώτο το «Manager Magazins» και αναμεταδίδει ο γερμανικός Τύπος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 62χρονος αυτοκτόνησε. Ο Heinz-Joachim Neubürger είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της Siemens και τη δωροδοκία των Ελλήνων αξιωματούχων.
Διετέλεσε οικονομικός διευθυντής της Siemens από το 1998 έως τον Απρίλιο του 2006. O ίδιος αρνούνταν την ενοχή του. Δικαστήριο του Μονάχου είχε ζητήσει την καταβολή 15 εκατομμυρίων ευρώ τον Δεκέμβριο του 2013, ωστόσο πέρυσι είχε τελικά συμβιβαστεί με την καταβολή 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας που είχαν δείξει τον οικομικό διευθυντή της Siemens, ήταν και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου