Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

MEDIA. Τι συμβαινει με το MEGA CHANNEL? Πολλοι υποστηριζουν πως παει για κλεισιμο!...

Eίναι ίσως η πρώτη φορά… στην πολυετή ιστορία του Mega που έχει χαθεί η μπάλα κι αυτό το αντιλαμβάνονται οι θεατές. Είναι πρωτάκουστο για το κανάλι να κόβεται και στην συνέχεια να επανέρχεται η κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων. Είναι πρωτάκουστο για το κανάλι όσα συμβαίνουν τα δύο τελευταία χρόνια τόσο στο ψυχαγωγικό όσο και στο ενημερωτικό τμήμα. Για τους παροικούντες της Ιερουσαλήμ, η εικόνα αμηχανίας του καναλιού αποδίδει την αδυναμία του μεγαλοιδιοκτήτη Γιώργου Μπόμπολα να βρει την σωστή γραμμή πλεύσης καθώς κάθε του απόπειρα συνθλίβεται ανάμεσα στα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια του καναλιού και την μάχη επιβίωσης μέσα από την τηλεθέαση.
 Ειδικότερα το βλαχομπαρόκ lifestyle που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο κανάλι της Μεσογείων έχει κονιορτοποιήσει το όποιο κύρος του. Το Μega περνάει την μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του και το χειρότερο δείχνει για πρώτη φορά προς τα έξω την αμηχανία της ιδιοκτησίας του. Aν προσθέσουμε και σ΄ αυτό και τον τρόμο που προκαλεί η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα.
 Μήπως βρισκόμαστε κοντά στους τίτλους τέλους τού Mega όπως το ξέραμε; Η σημερινή λιτή ανακοίνωση του Mega με την οποία επαναφέρει την Ολγα που μας αποχαιρέτησε δακρυσμένη- τον Ιούλιο του 2014- έχει ως εξής: «Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., Ο κ. Νικόλαος Στραβελάκης αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης. Επανέρχεται στη παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και η κα Όλγα Τρέμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου