Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ. Απόψε η τελευταία πτήση της Cyprus Airways - Διευθετήσεις για επιβάτες!...

Cyprus AirwaysΗ απόφαση για άμεσο τερματισμό του πτητικού προγράμματος των Κυπριακών Αερογραμμών ανακοινώθηκε και επίσημα και η κυπριακή κυβέρνηση προέβη σε εναλλακτικές διευθετήσεις για επηρεαζόμενους επιβάτες. Το σημερινό πτητικό πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί κανονικά, ενώ μάλιστα αυτές τις μέρες παρατηρείται σημαντικά αυξημένη πληρότητα σε όλες τις πτήσεις. Σήμερα προβλέπεται να πραγματοποιηθούν 16 πτήσεις, με τελευταία αυτή από την Αθήνα λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ.
 Οι εναλλακτικές διευθετήσεις που προσφέρει η κυπριακή κυβέρνηση αφορούν όλους τους επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια σε πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών. Οι εναλλακτικές αυτές διευθετήσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, ανάλογα με την περίπτωση, είναι δυνατό να περιλαμβάνουν τη ναύλωση αεροσκαφών, τη μεταφορά του επιβάτη με άλλη αεροπορική εταιρεία στον προορισμό του είτε απευθείας είτε με ενδιάμεσο σταθμό ή και οποιονδήποτε συνδυασμό των πιο πάνω, που να επιφέρει την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση σχετικά με τις αρχικές επιλογές και διευθετήσεις του επιβάτη.
 Να σημειωθεί ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος των εναλλακτικών πτήσεων και ως εκ τούτου το επιβατικό κοινό δεν θα επιβαρυνθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Πληροφορούνται οι επηρεαζόμενοι επιβάτες που έχουν διευθετήσει το ταξίδι τους με ημερομηνίες αναχώρησης μέχρι και τις 9/2/2015 μπορούν άμεσα να επικοινωνούν με το ταξιδιωτικό γραφείο Top Kinisis Travel Public στον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77787878, ή αν τηλεφωνούν από το εξωτερικό στον αριθμό +35 22869999, ούτως ώστε να διευθετηθεί η έκδοση νέου εισιτηρίου. Για τους υπόλοιπους επιβάτες με ημερομηνία αναχώρησης από τις 10/2/2015 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση εντός των προσεχών ημερών
 Από την ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.topkinisis.com, θα παρέχονται επίσης γενικές πληροφορίες για τις διευθετήσεις που γίνονται ή/και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τους επιβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου