Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΑΓΡΙΟ έγκλημα στη Ρόδο!.....

Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 60χρονο υπήκοο Γκάνας σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Ρόδο. O 60χρονος βρέθηκε νεκρός στις 23.30 το βράδυ, στην είσοδο αποθήκης επιχείρησης επισκευής σκαφών στο Κορακόνερο. Στον λαιμό του είχε τυλιγμένο ένα σεντόνι, ήταν δεμένος, φιμωμένος, ενώ στο σώμα φέρεται να έχει πολλαπλά χτυπήματα.
 Οι δράστες ή ο δράστης, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν δύο χρηματοκιβώτια από γραφείο της επιχείρησης. Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ο άτυχος 60χρονος, εργαζόταν ως φύλακας στην επιχείρηση. Πιθανολογείται ότι ο δράστης ή οι δράστες του πέρασαν το σεντόνι στον λαιμό απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσουνΣτις 23.00 το βράδυ χθες ο έτερος φύλακας της επιχείρησης, ένας Πακιστανός, ο οποίος επρόκειτο να αναλάβει βάρδια, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά, ωστόσο δεν απαντούσε, όπως δηλώνει.
 Έτσι, επικοινώνησε με έναν άντρα από την επιχείρηση και όταν μετέβησαν εκεί, βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό. Πιθανολογείται ότι ο δράστης ή οι δράστες του πέρασαν το σεντόνι στον λαιμό απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσουν, για να τους υποδείξει τα χρηματοκιβώτια ή τυχόν άλλα αντικείμενα αξίας. Ο 60χρονος να σημειωθεί, ότι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και δεν αποκλείεται από το έντονο στρες να υπέκυψε. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση για την ανεύρεση του δράστη ή των δραστών, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής. Σήμερα αναμένεται από την Αθήνα κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την εξερεύνηση του χώρου, συλλογή στοιχείων, αποτυπωμάτων και DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου