Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ. Ο Κώστας Χατζής live στο Half Note....

Για πρώτη φορά στο Half Note, ο Κώστας Χατζής μας παρουσιάζει όλες του τις μεγάλες επιτυχίες και κάνει μία αναδρομή σε όλη την καριέρα του, αναβιώνοντας και θυμίζοντάς μας τις παλιές καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ .
 Κοινό και καλλιτέχνες γίνονται μία αγκαλιά και τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες κορυφαίων συνθετών της παλιάς αλλά και νεώτερης γενιάς, όπως είναι ο Θεοδωράκης, ο Πλέσσας, ο Ξαρχάκος, ο Μαρκόπουλος αλλά και ο Τόκας, ο Χατζηνάσιος, ο Σπανός, ο Κατσαρός και ο Παπαδημητρίου . Ο Κώστας Χατζής είναι ένας Έλληνας τσιγγάνος ερμηνευτής και τραγουδοποιός . Μιλάει τη γλώσσα του λαού, έτσι και τα τραγούδια του είναι απλά, σοφά και ευρέως κατανοητά.
Θεωρείται απ’τους κορυφαίους και συνάμα πρωτοπόρους δημιουργούς στο κοινωνικό τραγούδι. Κατά κοινή ομολογία είναι αυτός που ουσιαστικά επέβαλε το στυλ «φωνή-κιθάρα» και για πρώτη φορά ακούστηκαν μπαλάντες με κοινωνικά μηνύματα. Διαμόρφωσε με την διαχρονική παρουσία του (55 χρόνια) σχολή και γενιές τραγουδοποιών ακολούθησαν τα χνάρια του και μεγαλούργησαν στο μετέπειτα έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
 Συντροφιά του η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη και στην διεύθυνση της ορχήστρας ο εξαιρετικός Γιώργος Παγιάτης. Όλοι οι διαγωνισμοί με προσκλήσεις του culturenow.gr Πληροφορίες Τοποθεσία:
 HALF NOTE JAZZ CLUB, Τριβωνιανού 17, Μετς Ημερομηνία: Από Παρασκευή 16 έως και Δευτέρα 19 Ιανουαρίου Ώρα έναρξης:
 Παρ. & Σαβ. 22.30, Κυρ. & Δευτ. 21.30 Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (τραπέζι) Πληροφορίες – κρατήσεις: Τηλ.: 210 9213310
 www.halfnote.gr www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου