Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Δεν συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ με Γκιρτζίκη, Ζωγράφο και υπόδικους στην ΕΠΟ

Δεν συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ με Γκιρτζίκη, Ζωγράφο και υπόδικους στην ΕΠΟ Δεδομένη πρέπει να θεωρείται πλέον η συμφωνία για "πόλεμο" μέχρι την πολυπόθητη, για τα εκατομμύρια οπαδών όλων των ομάδων, αλλαγή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες  Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος που είχαν και θα έχουν συναντήσεις σήμερα στην Αθήνα έχουν πάρει σημαντικότατες αποφάσεις.
 Συγκεκριμένα οι τρεις ισχυροί άντρες των τριών εκ των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Ελλάδας έχουν συμφωνήσει και αποφασίσει πως ήρθε η ώρα για να αλλάξει με οποιοδήποτε κόστος το σάπιο καθεστώς που εδώ και 20 σχεδόν χρόνια έχει κάνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ προνόμιο του... ενός.
 Χωρίς να είναι ξεκάθαρο το τι θα γίνει στην τρέχουσα σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει αφήσει ήδη ανοικτό παράθυρο αποχώρησης και την ΑΕΚ να έχει ενημερωθεί για περίεργα σχέδια ενόψει πλέι οφ ανόδου, οι τρεις άντρες συμφωνούν και θεωρούν δεδομένο πως το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στο οποίο θα συμμετέχει και η ΑΕΚ δεν μπορεί να αρχίσει, τουλάχιστον με την συμμετοχή των τριών ομάδων, χωρίς να έχουν αλλάξει τα πράγματα στην ΕΠΟ και την διαιτησία. Συγκεκριμένα με Γκιρτζίκη,
 Ζωγράφο και τους υπόδικους των διώξεων Κορέα, που τους γνωρίζουν κι ας μην έχουν δημοσιοποιηθεί τα όνοματα τους, στις θέσεις τους ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος οι Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος είναι έτοιμοι να τινάξουν στον αέρα την Σούπερ Λιγκ. Είναι δεδομένο πως οι τρεις αφού το αποφάσισαν έχουν και την δύναμη αλλά και τον κόσμο πίσω τους για να επιβάλουν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, την ισονομία στο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου