Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015. Ο μοναδικός υποψήφιος που δεν πήρε ούτε μία ψήφο!!!....

Ο μοναδικός υποψήφιος που δεν πήρε ούτε μία ψήφο«Να μη βρεις ούτε την ψήφο σου»... "εύχονται" οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι προς τους υποψηφίους των εκλογών. Ωστόσο, στην περίπτωση του ανεξάρτητου υποψήφιου βουλευτή Ευβοίας Χρήστου Τσίμπου του Γεωργίου, η... "ευχή" ταιριάζει γάντι. Ο κ. Τσίμπος, 35 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, αναδείχθηκε ως... ο τελευταίος των τελευταίων στην εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, καθώς συγκέντρωσε το απόλυτο μηδέν.
 Και αν τα ισχνά ποσοστά άλλων ανθυποψηφίων του χαρακτηρίστηκαν ως «χαμηλές πτήσεις», ο κύριος Τσίμπος παρέμεινε... καθηλωμένος στο έδαφος.
 Μάλιστα, έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Τσίμπος δεν ψήφισε τον εαυτό του. Κι όμως, ο ανεξάρτητος υποψήφιος προσπάθησε, ωστόσο η ψήφος του βγήκε άκυρη... Ο λόγος δεν ήταν ο πόλεμος που δέχτηκε από τα κέντρα εξουσίας, αλλά το γεγονός ότι στον φάκελο, μαζί με το ψηφοδέλτιό του έβαλε ένα χαρτί στο οποίο είχε γράψει τον Εθνικό Ύμνο και στο τέλος το όνομά του... Και για του λόγου το αληθές, ιδού τα επίσημα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου