Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Νεκρός ο Μένης Κουμανταρέας!....

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος των γραμμάτων και των τεχνών μετά την είδηση πως ο Μένης Κουμανταρέας εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη. Το άψυχο σώμα του συγγραφέα εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του επί της οδού Ζακύνθου 3 περίπου στις 00.45 από τον ανιψιό του
Το άψυχο σώμα του 83χρονου συγγραφέα βρέθηκε από τον ανιψιό του περίπου στις 00.45 μέσα στο διαμέρισμά του επί της οδού Ζακύνθου 3. Στο πρόσωπο και στον λαιμό του υπήρχαν εκδορές και μώλωπες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς σε διάφορα σημεία του σπιτιού υπήρχαν εμφανή σημάδια έρευνας, πιθανώς από αγνώστους που είχαν ως σκοπό τη ληστεία. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση.
 Την προανάκριση τη διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να εξακριβωθούν τη Δευτέρα, μετά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής. Η αστυνομία εξετάζει μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου