Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ. Ιερά Οδός: Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία!....

Ιερά Οδός: Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, ΓλυκερίαΟ Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές συναντιούνται στη σκηνή για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!
 Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους και το μοναδικό ταλέντο τους, θα μας χαρίσουν με την αστείρευτη φλόγα τους για τραγούδι, βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς. Οι τρεις τους σε αυτή την μοναδική συνύπαρξη, θα «χαρίσουν» και θα «μοιραστούν» όσα καλά έχουν συνδεθεί μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και θα μας «κεράσουν» εκπλήξεις μέσα από τη φωνή της ψυχής τους.
 Το τραγούδι της έναρξης γράφτηκε από τον Νίκο Αντύπα σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου σαν πρόλογος για το πρόγραμμα. Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ! Τρεις μοναδικές φωνές, μια μεγάλη συνάντηση, μια σπουδαία στιγμή φέτος στην Ιερά Οδό κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους μια σπουδαία ορχήστρα από σολίστες μουσικούς που στηρίζουν και φωτίζουν με το παίξιμο τους τα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου