Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. Τάφος Αμφίπολης: «μίλησε» επιτέλους η Κατερίνα Περιστέρη. Ανακοίνωση!...

Τάφος Αμφίπολης: «μίλησε» επιτέλους η Κατερίνα Περιστέρη. ΑνακοίνωσηΤι ανακοίνωσε η Κατερίνα Περιστέρη για τον τάφο της Αμφίπολης; Με ένα εκμαγείο, ένα προσεγμένο καλούπι που τιτλοφορείται «Μεθυσμένος έρωτας», ολοκληρώθηκε το τετ-α-τετ της επικεφαλής της ανασκαφής του τάφου της Αμφίπολης, Κατερίνας Περιστέρη με τον πρόεδρος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρου Κυρίζογλου. Η κυρία Περιστέρη βρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της περιφερειακής αποκεντρωμένης διοίκησης και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τιμήθηκε από τον κ. Κυρίζογλου.
 «Σεβόμαστε, εκτιμάμε και αγαπάμε το έργο σας, σας παρακολουθούμε νύχτα και μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, για να εισπράξει τη σεβαστή ευχαριστήρια απάντηση προς τους αιρετούς άρχοντες. Της δόθηκε ευκαιρία να μιλήσει για την ανασκαφή και εκείνη είπε: «Πρόκειται για μια καταπληκτική οικουμενική ανασκαφή που όμοιά της δεν υπάρχει», ενώ άφησε και έναν υπαινιγμό για τις πολυαναμενόμενες ανακοινώσεις της Τετάρτης για την ανασκαφή, με τη συβιλλική φράση: «Πάντα τα παρακάτω είναι ευχάριστα».
 Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η φράση εκστομίστηκε ως απάντηση στο αν έχει να δηλώσει κάτι περισσότερο για την ανασκαφή στον τάφο της Αμφίπολης. Στο μεταξύ, πέραν όλων των άλλων, ο δήμαρχος Αμφίπολης, Κωνσταντίνος Μελίτος, ανέφερε ότι μέσα από αυτή την ανασκαφή στον τάφο της Αμφίπολης «αναγεννιέται και αναβαπτίζεται ο λαός μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου