Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΟ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....Σαρρής: «Δεν παραιτείται η διοίκηση»

Σαρρής: «Δεν παραιτείται η διοίκηση»Ξεκάθαρος σχετικά με τη φημολογία περί εκλογών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαρρής. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Σερβία και αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι, στην επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία της "γαλανόλευκης" αλλά και στην αναβολή της αγωνιστικής
Οι δηλώσεις του:«Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κρήτης που συμπαραστάθηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς στα παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, είναι σίγουρο πως περνά κρίση η ομάδα και θα πρέπει επειδή μεσολαβεί μεγάλο διάστημα να σκύψουμε όλοι πάνω στο πρόβλημα και να βοηθήσουμε να επανέλθει στο δρόμο που αξίζει», είπε αρχικά.Για τον Ρανιέρι:«Όταν είχαμε προσλάβει τον Ρανιέρι, όλοι πανηγύριζαν αλλά εγώ έλεγα πως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Η επιλογή ήταν τέτοια που απεδείχθη πως δεν ήταν η σωστότερη και πρέπει να μας προβληματίσει. Θεωρώ πως είναι μεγάλος προπονητής με πλούσιο βιογραφικό, ευγενής άνθρωπος. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν εγκλιματίστηκε στην ελληνική πραγματικότητα ή εμείς δεν εγκλιματιστήκαμε στη δική του νοοτροπία»
Για τον επόμενο προπονητή:«Δεν έχει ασχοληθεί κανείς στην ΕΠΟ με αυτό το θέμα, δεδομένου πως θα έχουμε πολύ καιρό και θα το ψάξουμε πάρα πολύ».Για το θέμα της αναβολής της αγωνιστικής:«Με αυτά θα ασχοληθούμε από αύριο, θα συνεδριάσει η Σουπερ Λιγκ και θα δούμε. Με μία ομόφωνη απόφαση της Σούπερ Λιγκ θα το ξαναδούμε»
Για αν μπορεί να προσφέρει η τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ και για το αν υπάρχει επόμενη μέρα στην ομοσπονδία:«Δεν έχει δημιουργηθεί τέτοιο θέμα, τεχνηέντως κάποιοι το έχουν αναδείξει σε πρώτο θέμα. Και ο πρόεδρος και το ΔΣ εκλέγονται από τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων Ελλάδας και δεν έχουμε μέχρι στιγμής τέτοιου είδους μηνύματα, πως χρειάζεται δηλαδή να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις. Οποιαδήποτε απόφαση παρθεί δεν θα είναι εν θερμώ».Για το τι εννοούσε λέγοντας πως «παίρνει την ευθύνη»:«Αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής του κου Ρανιέρι και τίποτα περισσότερο. Όλα τα υπόλοιπα θα εξηγηθούν στο επόμενο ΔΣ. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών στην ομοσπονδία . Οι επόμενες εκλογές είναι το 2016. Όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου