Νόστιμο φαγητό για τους καλεσμένους ή την οικογένεια σας.
Υλικά 300 γραμμάρια πέννες 500 γραμμάρια κονσέρβα σάλτσα ντομάτας 2 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο των 185 γραμμάριων 2 κονσέρβες βραστό καλαμπόκι στραγγισμένο των 198 γραμμαρίων 28 γραμμάρια φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες 100 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200° C στις αντιστάσεις ή 180° C στο αερόθερμο. Σε μια κατσαρόλα σε αλατισμένο νερό βράστε τις πέννες αλ ντέντε για 8 λεπτά και στραγγίξτε. Στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί και τα ρίχνετε σε ένα πυρέξ. Πασπαλίστε με το τριμμένο τσένταρ και ψήστε για περίπου 30 λεπτά στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το τυρί ελαφρά. Αφήνετε λίγη ώρα να κρυώσει και σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Υλικά 300 γραμμάρια πέννες 500 γραμμάρια κονσέρβα σάλτσα ντομάτας 2 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο των 185 γραμμάριων 2 κονσέρβες βραστό καλαμπόκι στραγγισμένο των 198 γραμμαρίων 28 γραμμάρια φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες 100 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200° C στις αντιστάσεις ή 180° C στο αερόθερμο. Σε μια κατσαρόλα σε αλατισμένο νερό βράστε τις πέννες αλ ντέντε για 8 λεπτά και στραγγίξτε. Στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί και τα ρίχνετε σε ένα πυρέξ. Πασπαλίστε με το τριμμένο τσένταρ και ψήστε για περίπου 30 λεπτά στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το τυρί ελαφρά. Αφήνετε λίγη ώρα να κρυώσει και σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου