Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΙΡΟΣ. Ο καιρός σήμερα! Ηλιοφάνεια αλλά με... κρύο, σε ποιες περιοχές αναμένεται να βρέξει;

Ο καιρός σήμερα! Ηλιοφάνεια αλλά με... κρύο, σε ποιες περιοχές αναμένεται να βρέξει;Η Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, θα κυλήσει στην ανατολική Ελλάδα με ηλιοφάνεια, όμως στα δυτικά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και, κυρίως στα νησιά του Ιονίου θα βρέξει. Τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο νότιοι και στο Αιγαίο βόρειοι. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.
 Πιο αναλυτικά:
 Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία προβλέπεται αίθριος καιρός. Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία αναμένονται κατά τόπους νεφώσεις και τις πρωινές ώρες χαμηλές θερμοκρασίες και ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως και 15 με 16 βαθμούς. Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά, προβλέπονται από νωρίς το απόγευμα νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο καταιγίδες. Στην Πελοπόννησο θα έχουμε αρκετές ώρες ηλιοφάνειας και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που κατά τόπους στα δυτικά θα είναι πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 21 βαθμούς.
 Στα Κύθηρα οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Στην Κρήτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Οι βοριάδες θα πνέουν με ένταση 3με 5 μποφόρ, τα θερμόμετρα θα δείξουν από 12 έως 19 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες αναμένεται αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, στο Καστελόριζο ασθενείς και στα υπόλοιπα νησιά με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς.
 Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται, το πρωί κατά τόπους νεφώσεις και ομίχλες και την υπόλοιπη ημέρα αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 17 με 19 βαθμούς. Στην Αττική προβλέπονται αίθριος καιρός και ασθενείς άνεμοι. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από 10 έως και 19 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις και το πρωί αυξημένη υγρασία και κρύο. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου