Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ....

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματαΣτις 10:30 η ΟΙΥΕ διοργανώνει συγκέντρωση έξω από το εμπορικό κέντρο «Τhe Mall Athens», προκειμένου να διαδηλώσει κατά της κατάργησης της Κυριακής αργίας. Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα σήμερα, 2/11/2014 πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου. Σε όλες τις περιοχές της χώρας τα μαγαζιά μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά από τις 11:00 έως τις 20:00.
 Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για το εμπόριο, υποστηρίζοντας ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές είναι καταστροφικό για τους εργαζόμενους και τον κλάδο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η μέχρι στιγμής εμπειρία από την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων αποδεικνύει ότι «ανακατανέμει το λιγοστό τζίρο σε όφελος των μεγάλων αλυσίδων, των malls και των εκπτωτικών χωριών, δημιουργεί λουκέτα και ανεργία και αναγκάζει ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων σε απλήρωτη δουλειά». Στις 10:30 η ΟΙΥΕ
 διοργανώνει συγκέντρωση έξω από το εμπορικό κέντρο «Τhe Mall Athens», προκειμένου να διαδηλώσει κατά της κατάργησης της Κυριακής αργίας. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν χθες, 1/11/2014, και θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου