Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Βρέθηκε στο Βέλγιο ο 10χρονος Παναγιώτης, που απήχθη από την Πάτρα το 2010!...

Στο Βέλγιο εντοπίστηκε ο μικρός Παναγιώτης Ντάτσικας από την Πάτρα που είχε απαχθεί πριν 4 χρόνια από την μητέρα του και είχε κινητοποιήσει τις Ελληνικές και Ευρωπαικές αρχές για την ανεύρεσή του, αφού την κηδεμονία του είχε αναλάβει ο Πατέρας του... Το παιδί που σήμερα είναι 8 ετών είχε απαχθεί από την περιοχή της Πλατείας ΒΟΥΔ όταν ήταν 4και προ 5 ημέρες η Ιντερπόλ ενημέρωσε τον Πατρινό πατέρα του Ηλία, να σπεύσει στο Βέλγιο να παραλάβει τον γιο του ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.
 Ωστόσο ο γολγοθάς του πατέρα συνεχίζεται με δεδομένο ότι οι Βελγικές αρχές κρατούν το παιδί και αρνούνται να το παραδώσουν στον πατέρα υποστηρίζοντας ότι η δικαστική απόφαση που έχει στην κατοχή του για την κηδεμονία του παιδιού ισχύει μόνο στην Ελλάδα και πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο στην Ευρωπαική πρωτεύουσα.
 Από εκείνη την στιγμή έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος κινητοποιήσεων για να μπορέσει ο πατέρας να σμίξει με το παιδί του, όμως όπως καταγγέλλει στο «patrastimes.gr» ο παππούς του παιδιού Παναγιώτης Ντάτσικας δεν έχει βοήθεια καμία από την πρεσβεία της Ελλάδας, παρά μόνο από έναν ανακριτή από την Πάτρα που καταβάλλει προσπάθειες να κινητοποιήσει τις Ελληνικές αρχές και το υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου