Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Μακελειό στο Μικρολίμανο!!!.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

mikrolimano-221114Αλλοδαπός σε κατάσταση αμόκ πυροβόλησε με καλάσνικοφ και «γάζωσε» τους θαμώνες – Τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό – Οι υπόλοιποι οκτώ έχουν μεταφερθεί στο Αττικόν Πραγματικό μακελειό σε μπαρ του Πειραιά τα ξημερώματα του Σαββάτου! Λίγο μετά τις 4 το πρωί, αλλοδαπός σε κατάσταση σοκ πυροβόλησε με ένα καλάσνικοφ και τραυμάτισε επτά θαμώνες μπαρ στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά.
 Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους έντεκα. Επτά από τα θύματα του παρανοϊκού δράστη έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αττικόν και οι υπόλοιποι τέσσερις νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. Οι τρεις τραυματίες βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Πώς έγινε το πρωτοφανές περιστατικό Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του μπαρ επί της οδού ακτή Δηλαβέρη 21, το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 4.15 τα ξημερώματα.
 Ο άγνωστος αλλοδαπός στάθηκε έξω από την τζαμαρία του καφέ μπαρ, και με ένα καλάσνικοφ γάζωσε το κατάστημα πυροβολώντας εναντίον των θαμώνων ενώ ούρλιαζε: «Θα σας σκοτώσω όλους! Απόψε θα χυθεί αίμα!». Λίγη ώρα νωρίτερα, ο αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι σεσημασμένος κακοποιός, λίγη ώρα νωρίτερα βρισκόταν στο μπαρ όπου ήπιε τρία ποτά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αφού πλήρωσε το λογαριασμό του έφυγε, κάποια στιγμή περίπου στις 4. mesapeira3 Μακελειό στο Μικρολίμανο
 Αφού βγήκε από το μπαρ, ο άγνωστος αλλοδαπός πιθανότατα πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε ένα καλάσνικοφ και επέστρεψε στο μπαρ. Στάθηκε έξω από την τζαμαρία, πυροβόλησε και προκάλεσε μακελειό. Την ώρα που ο παρανοϊκός κακοποιός πυροβολούσε, ο ιδιοκτήτης είπε στους θαμώνες να πέσουν όλοι κάτω και έδωσε οδηγία στον DJ να σταματήσει τη μουσική. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, πρόκειται για αλλοδαπό, σεσημασμένο και με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
 Αυτή την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με φωτογραφίες η ΕΛΑΣ έχει φωτογραφία του δράστη με μία κοπέλα και βάσει αυτού του ντοκουμέντου γίνεται η επιχείρηση σύλληψής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρανοϊκός που είναι υπεύθυνος για το μακελειό με τους 11 τραυματίες στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά ευθύνεται και για ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου στο Μεταξουργείο. Στο περιστατικό εκείνο, που έγινε σε καφενείο επί των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο, άγνωστος πυροβόλησε εναντίον των θαμώνων του καταστήματος σκοτώνοντας έναν 44χρονο πελάτη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η επίθεση εκείνη έχει πολλές ομοιότητες με το σημερινό μακελειό.
 Η σημερινή επίθεση μοιάζει και με το περιστατικό που έγινε στις 6 Νοεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν άγνωστος πυροβόλησε με καλάσνικοφ σε μπαρ επί της οδού Αριστοτέλους στον Άγιο Παντελεήμονα, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί. Ηδη έχουν συγκεντρωθεί οι κάλυκες από την αιματηρή επίθεση στον Πειραιά. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας θα προσπαθήσουν να τους συγκρίνουν με τους κάλυκες από την επίθεση στο Μεταξουργείο και στον Άγιο Παντελεήμονα για να κάνουν βαλλιστική έρευνα και να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου