Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΔΥΟ ΖΩΕΣ!!.....Κούρσα θανάτου με δύο νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.15 το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη 24, στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής. Οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και παρέσυρε ανθρώπους που βρίσκονταν μπροστά από περίπτεροΈνα αυτοκίνητο, μάρκας Smart, παρέσυρε πεζούς, που βρίσκονταν μπροστά από περίπτερο, αφού πρώτα προσέκρουσε με δύναμη σε στάση λεωφορείου.
Στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δύο άλλα Ι.Χ. και ένα μηχανάκι, ολοκληρώνοντας την... τρελή του πορεία με την παράσυρση ενός αναβάτη μοτοσικλέτας έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι αλλοδαπός, αλβανικής υπηκοότητας, περίπου 27 ετών, ο οποίος όταν συνελήφθη, δήλωσε στους αστυνομικούς πως παθαίνει συχνά κρίσεις επιληψίας. Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο zougla.gr, τόνισαν πως το Smart εκινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ σοκ προκαλεί η είδηση πως ο οδηγός του είχε εμπλακεί λίγο νωρίτερα σε τροχαίο με ταξί στην αρχή της Π. Ράλλη, επιχειρώντας στη συνέχεια να διαφύγει
 Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένας αστυνομικός, ο οποίος είχε πάει στη ΔιεύθυνσηΜέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος δύο ανθρώπων, ενός άνδρα 35 ετών και μιας γυναίκας, περίπου 35-38. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένα κορίτσι, περίπου 10 ετών, βρισκόταν ανάμεσα στους νεκρούς, κάτι το οποίο στη συνέχεια διαψεύστηκε. Αστυνομικός, μιλώντας στο zougla.gr, εξήγησε πως «η νεκρή γυναίκα ήταν πολύ μικροκαμωμένη και έμοιαζε με παιδί», με αποτέλεσμα να δοθεί στη δημοσιότητα η είδηση πως πρόκειται για ένα νεκρό κορίτσι. Πηγή της Τροχαίας τόνισε στο zougla.gr πως ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός.
 Ειδικότερα, πρόκειται για τον αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη, 25 ετών, από την Τροχαία Αττικής Οδού (αποσπασμένος στο ΥΦΕΚΑ), ο οποίος είχε πάει στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής προκειμένου να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο για τον ιό Έμπολα. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μια ακρωτηριασμένη γυναίκα, περίπου 60 ετών, εισήλθε εσπευσμένα στο χειρουργείο του συγκεκριμένου νοσοκομείου, ενώ ακόμη δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο «Τζάνειο», σύμφωνα με το ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου