Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!! Το χρονοδιάγραμμα της δόσης για τη διάσωση της Ελλάδας..ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ!!!

24 Νοεμβρίου
 Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, όπου γίνεται προεργασία για τη διευκόλυνση της απόφασης για εκταμίευση της δόσης τη Δευτέρα.
 26 Νοεμβρίου
 Νέα έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup. Στην κορυφή της ατζέντας είναι να υπάρξει απόφαση για εκταμίευση της δόσης. Προϋπόθεση, να καταλήξουν σε συμφωνία οι Ευρωπαίοι με το ΔΝΤ και να εξευρεθεί κοινώς αποδεκτή λύση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού μεταξύ 2016 και 2016
 Έως 3 Δεκεμβρίου
 Συζήτηση στα εθνικά κοινοβούλια, προκειμένου να εγκριθεί η νέα συμφωνία για την Ελλάδα, αλλά και η εκταμίευση της δόσης.
 3 Δεκεμβρίου
 Τακτική συνεδρίαση του Eurogroup, με στόχο να ληφθεί και τυπικά η απόφαση για την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα και τους μηχανισμούς ελέγχου εφαρμογής της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας.
 Έως 10 Δεκεμβρίου
 Υπογραφή του νέου μνημονίου από την τρόικα. Σʼ αυτό προβλέπεται σκληρή εποπτεία στην εφαρμογή του προγράμματος, καθώς και η τελική εκταμίευση της δόσης, είτε εφάπαξ είτε τμηματικά. Στο ενδεχόμενο καθυστερήσεων, η εκταμίευση θα μετατεθεί στο δεύτερο 10ήμερο του Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου