Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Με την ίδια "συνταγή" και κόντρα στην Μάριμπορ ο Παναθηναϊκός αποψε στις 20.00 ΑΝΤ1 tv...

Την πετυχημένη "συνταγή" του ματς με τον ΠΑΟΚ τόσο όσον αφορά το σύστημα όσο και τους έντεκα που θα το απαρτίζουν αναμένεται να ακολουθήσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην αναμέτρηση της Πέμπτης (22/11) με την Μάριμπορ για το Europa League.
 Αυτό έδειξε τουλάχιστον ο Αργεντινός τεχνικός στην τελευταία προπόνηση των πράσινων καθώς στο δίτερμα που έκανε αλλά και στην τακτική χρησιμοποίησε τους έντεκα που αγωνίστηκαν και κόντρα στον ΠΑΟΚ.  Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ζήτησε τη συστράτευση όλων για το καλό του Παναθηναϊκού ενώ αναφορικά με το ματς... Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς δεν θα βρίσκεται απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο για την αναμέτρηση της Μάριμπορ  Αυτό σημαίνει ότι κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Καρνέζης στα δεξιά ο Σεϊταρίδης και αριστερά ο Σπυρόπουλος ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται και πάλι από τους Βύντρα, Βελάσκες.
 Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Βιτόλο ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Ζέκα. Μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Μαυρίας στα δεξιά, Κουίνσι στα αριστερά με τους δυο τους να αλλάζουν θέσεις και τον Σισοκό ως ελεύθερο πίσω από τον Τοτσέ που θα είναι ο επιθετικός περιοχής. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Πετρόπουλος αντί των Σεϊταρίδη, Βελάσκες, Τοτσέ και όλα θα κριθούν την ημέρα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου