Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γιαννη Παπασαββα. ΜΠΟΡΝΤΕΡΩ.

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εκπόνηση πάσης φύσεως στατικών μελετών σε επίπεδο Προμελέτης, Οριστικής Μελέτης και Μελέτης Εφαρμογής. Ειδικότερα, η εταιρεία διαθέτει πτυχίο Μελετών Γ' τάξης στην κατηγορία 8 (Στατικά),
 Α' τάξης στην κατηγορία 10 (Στατικά), Β' τάξης στην κατηγορία 9 (Η/Μ), Α' τάξης στην κατηγορία 10 (Συγκοινωνιακά),
 Α' τάξης στην κατηγορία 14 (Ενεργειακά) και Α' τάξης στην κατηγορία 27 (Περιβαλλοντικά).
 Η εταιρία έχει σημαντική εμπειρία σε κατασκευαστικά έργα, σε γέφυρες (σιδηροδρομικές και οδικές) καθώς και σε υπόγεια έργα.
 Ορισμένες σημαντικές μελέτες αφορούν σε γέφυρες και σήραγγες της Εγνατίας Οδού, σε σήραγγες ορισμένων υπόγειων σταθμών του Αττικό ΜΕΤΡΟ και σε κτήρια του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" (Συγκρότημα συντήρησης εξοπλισμού εδάφους, κτήριο Ταχυδρομείο). Επιπλέον, η εταιρία αναλαμβάνει, για λογαριασμό δημοσίων υπηρεσιών ή ιδιωτών, τον έλεγχο μελετών τρίτων σχεδιαστών.
 Ακόμη, είμαστε εξειδικευμένοι σε μεγάλο βαθμό στον τομές των επισκευών - ενισχύσεων υποδομών οπλισμένου σκυροδέματος ή πέτρινων κατασκευών που έχουν υποστεί ζημίες από σεισμούς, πυρκαγιές, επιπρόσθετες φορτίσεις κλπ. Συνοπτικά, έχουν εκπονηθεί μελέτες αντισεισμικής επάρκειας για μεγάλο αριθμό κτιρίων, τόσο κατοικιών όσο και μεγαλύτερων συγκροτημάτων γραφείων.
 Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί η εμπειρία της Δομικής Διάγνωσης Ε.Π.Ε. στην κατασκευή μικρής κλίμακας κτηριακών έργων και εξειδικευμένων επεμβάσεων επισκευής και ενίσχυσης. Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες μπορείτε να βρείτε στην μπροσούρα της εταιρίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου