Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...Μαζι μας ο βοτανολογος Νιωτης. Τα φρούτα του καλοκαιριού και του φθινοπωρου οι πιο light συνταγές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σου!

Το φθινοπωρο είναι ακομη γεμάτο φρούτα. Απόλαυσέ τα όπως τα προσφέρει η φύση ή δοκίμασε τις γευστικές συνταγές μας...
 Κι όμως, ακόμα κι αν δεν συμπαθείς τα φρούτα γενικότερα, το καλοκαίρι τα βλέπεις με άλλο μάτι. Είναι δροσιστικά και τα τραβάει η όρεξή σου..
. Καρπούζι, πεπόνι, κεράσια, ροδάκινα... Περιέχουν πολύ νερό, θρεπτικές αξίες και είναι ο καλύτερος τρόπος να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Πόσες θερμίδες όμως έχει το καθένα; Υπάρχουν έξυπνοι και γευστικοί τρόποι να τα απολαύσεις;
 Το TLIFE έψαξε και σου βρήκε light συνταγές με βασικό συστατικό τα καλοκαιρινά φρούτα που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σου, αλλά και τη ζυγαριά σου!

6 σχόλια:

  1. Γευτείτε τους καρπούς του φθινοπώρου, τα λαχανικά και φρούτα της εποχής, όπως τα σταφύλια, που ξεκινούν από τον Αύγουστο και είναι πλούσια σε νερό, υδατάνθρακες και βιταμίνες C, K και Β, τα μήλα, που βοηθάνε στον έλεγχο της χοληστερόλης και περιέχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες,τα ακτινίδια και τα πορτοκάλια, που είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C, αποτελούν φυσικό αντιοξειδωτικό και ενισχύουντο ανοσοποιητικό σύστημα.

    Συνεχίστε να τρώτε ένα υγιεινό πρωϊνό, θα δώσει ώθηση στο μεταβολισμό σας και θα σας γεμίσει ενέργεια για την ημέρα που θα ακολουθήσει. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πίνουμε συνήθως πολύ νερό για την ενυδάτωση του οργανισμού μας, μην το ξεχάσετε και αυτό το φθινόπωρο, συνεχίστε να πίνετε πολύ νερό.
    Καλημερα παιδια να τρωτε φρουτα Καθε μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολόκληρη η ζωή μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μας, μπορούμε με τις σκέψεις μας για παράδειγμα να αλλάξουμε το μέλλον μας, το μέλλον μας δεν είναι δεδομένο, δεν υπάρχει γραφτό, δεν υπάρχει κισμέτ, εμείς θα αποφασίσουμε ποιο θα είναι το μέλλον μας. Με τις σκέψεις μας μπορούμε να κάνουμε και τον Θεό να αλλάξει το μέλλον που είχε κατά νου Του για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν τρώτε κάνοντας και άλλα πράγματα, για παράδειγμα εργάζεστε ή κοιτάζετε τηλεόραση, τότε έχετε τάση να τρώτε μεγαλύτερες ποσότητες.

    Όμως εάν όταν τρώτε, προσπαθείτε να μην κάνετε τίποτε άλλο παρά μόνο να γεύεστε και να απολαμβάνετε κάθε μπουκιά, τότε αντιλαμβάνεστε καλύτερα το τι τρώτε και ιδιαίτερα πόση ποσότητα φαγητού καταναλώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα φιλοι του Αμανπιαρε. Νεκρωσε η χωρα απο τις γενικες απεργιες οι οποιες θα συνεχισθουν και αυριο. Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα ο κοσμακης, και οι κυβερνοντες το βιολι τους σε σκληρα μετρα και φορους μια ζωη. Βεβαια τωρα ειναι με το μαχαιρι στο λαιμο απο το ΔΝΤ, πουληθηκε η Ελλαδα κι οσοι δεν το γνωριζουν η δεν θελεουν να το καταλαβουν ας το εμπαιδωσουν. Καλο μεσημερι ναχετε και κουραγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νιωτη ευχαριστουμε πολυ για τα γλυκα σου αρθρα μας γεμιζεις την καρδια με χαρα! Καλημερες πολλες και σε ολα τα παιδια ανεξαιρετως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή