Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Η Δυτικη Αττικη εχει την δικη της ζεστη φωνη...ΔΩΡΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ!

Δώρα Μπουντούρη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου με νησιώτικη καταγωγή, από Αργοσαρωνικό, Κυκλάδες και Κρήτη.Από τα τέσσερα της , ξεκίνησε την ενασχόλησή της με χορό και τραγούδι.
Στην πορεία και μέχρι την ενηλικίωσή της έκανε μαθήματα αρκετών μουσικών οργάνων, όπως η κρητική λύρα, κιθάρα και πιάνο το οποίο και εξασκεί μέχρι και σήμερα.Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής τα τελευταία χρόνια έως και σήμερα.
  Πρωτοεμφανίστηκε σε κοσμοπολίτικα μαγαζιά Πειραιά – Αθήνα και σε αρκετές περιοδείες με πολύ γνωστά συγκροτήματα. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε φωνητικά πολλών γνωστών επώνυμων τραγουδιστών του ελληνικού ρεπερτορίου.
Η ίδια θεωρεί ό,τι η μέχρι τώρα καταξίωσή της στο χώρο της μουσικής ήρθε και μέσα από τις πολλές συναυλίες που έκανε στο εξωτερικό.
 Αφού, της δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδήσει μπροστά στην ομογένεια και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία.
 Πλέον, είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο άλμα στη καριέρα της με την έκδοση του 1ο single απο την εταιρεία WARNER MUSIC GREECE , με τίτλο «Εσένα που αγαπώ» σε στίχους Βασίλη Γκαϊδατζή και συνθέτη Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.ΕπιτεύγματαΣυμμετείχε στην Σχολική χορωδία από μικρή ηλικία.Συμμετέχει σε χορωδία του Δήμου. Οι φιλοι της περιμενουν την νεα της δουλεια με πολυ αγαπη προς εκεινη....Ας την απολαυσουμε στο βιντεο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου