Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αμανπιαρε!...ακόμα κοιμάστε;...





  "ΚΑΛΗ  ΣΑΣ  ΜΕΡΑ"

6 σχόλια:

  1. καλα να ειστε...καλημερα φιλες-φιλοι μου.
    ομορφη μερα σημερα...ας την ομορφινουμε με καλη διαθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όχι! Βρίσκομαι στην δουλειά, μα ρίχνω και μια ματιά στο Αμανπιαρε!!

    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα απανταχου κοσμου εντος κι εκτος Αμανπιαρε! Καλως οριζουμε το σπανιο αυτο ονομα τον καινουργιο επισκεπτη!!!Εδω αγαπητε η αγαπητη μοιαζει με Ιθακη λογω της ηρεμιας που επικρατει.Ευχομαι να ανταλλαξεις αποψεις κι αυτο που θα σε κανει να παραμεινεις. Τον σεβασμο! Καλημερα σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρμεν σε σενα καλημερα με υποκληση!!!Μαιρη αρχοντισσα το ιδιο και για σενα! Βετα για σενα χειροφιλημα. Σε ολα τα αλλα παιδια Δανη, Λουκα, Ερωτοκριτο, Βυρωνα, Φωτη, κλπ πολλη πολλη εκτιμηση κι ας χανονται στο βαθος...... Εμεις ειμαστε εδω υπαρχουμε ανασαινουμε και μιλαμε με την ιδια την ζωη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υποκληση - υποκλιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε Λυχνε Καιομενε ξεχασα να σου πω οτι πριν ερθεις στο αγαπημενο μπλογκ μας υπηρξε ενας Φατσεας που αφενος ξευτυλιζε το μπλογκ, αφετερου αυτοεξευτιλιζοταν και πεθαιναμε στο γελιο. Εφυγε τωρα αυτος ο Φατσεας και εχει μεινει ο Τρελλαντωνης του μπλογκ που ισως να ειναι και Τρελλλαντωνισσα, και θα δεις τετοιες ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ να διορθωνει εμενα οπου κανω ορθογραφικα λαθη. Μην δωσεις σημασια σου ειπα οτι ειμαστε Ιθακη και σε ολες τις Ιθακες του κοσμου υπαρχει ενας Τρελλαντωνης.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή