Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Διπλή δολοφονία στο Γκάζι

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα ακριβή αίτια του φονικούΝεκροί από πυροβόλο όπλο έπεσαν δύο Ελληνες στις 5.05 το πρωί έξω από γνωστό εστιατόριο στην συμβολή των οδών Περσεφόνης και Τριπτολέμου στο Γκάζι.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έξω από το κατάστημα το οποίο ήταν κλειστό, κάθονταν και συζητούσαν ο παρκαδόρος του καταστήματος κι ένας ακόμη εργαζόμενος (πορτιέρης) 35 και 46 ετών αντιστοίχως.
Ενας άγνωστος που πέρασε από μπροστά τους τους πυροβόλησε πέντε φορές με πιστόλι των εννέα χιλιοστών με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, δράστης είναι κοντός που φορούσε καπέλο, ο οποίος πλησίασε τους δύο εργαζόμενους τους πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή.
Ο ένας από τους δύο άνδρες ξεψύχησε επί τόπου, ενώ ο άλλος στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εκτελούσε "συμβόλαιο" θανάτου και ότι στόχος του ήταν ο πορτιέρης.
Το δεύτερο από τα θύματα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το οποίο εργάζονταν ως παρκαδόρος, έχασε τη ζωή του γιατί έτυχε να βρίσκεται την ώρα εκείνη στο σημείο του φόνου.Ο δράστης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε και αυτόν, για να μην υπάρχει μάρτυρας. Μετά τις δολοφονίες ο εκτελεστής εκτιμάται ότι έφυγε με δίκυκλο στο οποίο τον περίμενε συνεργός του.
Σύμφωνα με πληφορορίες, ο 45 χρονος είχε απασχολήσει στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 για σωρεία ληστειών στη Σουηδία, ενώ εμφανίζονταν και ως μέλων ομάδαν εκβιαστών, η οποία δρούσε, κυρίως, στα νόμια προάστια της Αττικής.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν πάρει τις κασέτες από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής και τις εξετάζουν προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη των δύο δολοφονίων και των ανθρώπων που τις οργάνωσαν.

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου