Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σε διαθεσιμότητα γυναίκα αστυνομικός για εκβιασμό

Σε διαθεσιμότητα γυναίκα αστυνομικός για εκβιασμόΣε διαθεσιμότητα τέθηκε μία Αρχιφύλακας, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, ενώ διατάχθηκε και ένορκη διοικητική εξέταση.
Η Αρχιφύλακας, η οποία υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς απαιτούσε εκβιαστικά και παρέλαβε από άλλον αστυνομικό, το ποσό των 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να μεσολαβήσει στο γιο της και το σύζυγό της να αποσύρουν μήνυση, που είχαν υποβάλλει εναντίον του.

Η μήνυση αφορούσε στα αδικήματα της απειλής, εξύβρισης και παράβασης του νόμου περί όπλων, για τα οποία ο συγκεκριμένος αστυνομικός τελεί επίσης σε διαθεσιμότητα.

Η συλληφθείσα αστυνομικός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΄Οσο σκέφτομαι τα δυο νέα παιδιά, τους αστυνομικούς, που δώσαν τη ζωή τους, και μάλιστα πήγαν σαν πρόβατα στη σφαγή, κι απ' την άλλη να υπάρχουν κάποιοι επίορκοι αστυνομικοί που την περνούν ζωή και κότα, και δεν κινδυνεύουν φυσικά ποτέ,με πιάνουν τα νεύρα μου. Πολύ θα ήθελα να την τσουρομαδήσω αυτή την κυρία, και τους ομοίους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή