Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ προβλέπει ο νέος ΚΟΚ

Οδηγείτε ακόμη και αν έχετε πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω; Τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε αφού εκτός από τη ζωή σας κινδυνεύει και η τσέπη σας καθώς τα νέα πρόστιμα προβλέπονται πολύ τσουχτερά. Το ίδιο ισχύει αν περάσετε κόκκινο σηματοδότη ακόμη και αν ισχυρίζεστε ότι ήταν... βαθύ πορτοκαλί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, το πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης θα ξεκινά από τα 2.000 ευρώ ενώ για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη ο παραβάτης θα πληρώνει 1.050 ευρώ.
Αύξηση επίσης θα συμβεί και στο πρόστιμο για παραβίαση STOP το οποίο από 700 θα φτάσει στα 900, το διπλοπαρκάρισμα από 40 ευρώ στα 60 ευρώ και στην παρεμπόδιση της κυκλοφορίας του τραμ από 150 ευρώ στα 225 ευρώ.
Επιπλέον, στο στόχαστρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μπαίνουν και όσοι κάνουν κόντρες με αυτοκίνητα και μηχανές με τους "τρεχάτους" οδηγούς να πληρώνουν πρόστιμο της τάξεως των 1.050 ευρώ.
Ακόμη, 325 ευρώ θα πληρώνουν όσοι σταθμεύουν σε ράμπες και 120 ευρώ σε πεζοδρόμια.
Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας θα αντικαταστήσει τον αντίστοιχο του 2007 με το υπουργείο να έχει σχεδιάσει το θεσμικό πλαίσιο για την αλλαγή του και θα παρουσιαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

www.cosmo.gr

3 σχόλια:

  1. Τους αρκούν τα πρόστιμα να καταβάλλονται σε ψω@@@τριχες; η κωλότριχες;
    Μήπως το σωστό θα ήταν η εκτέλεση επί τόπου του παραβάτη; ποιος μακάκας κατεβάζει τέτοια μαλ@κί@ς
    Αυτές οι ιδέες είναι το μέτρο που έχουν από τα δικά τους εισοδήματα, και μόνο από αυτό αποδεικνύουν το πόσο μακρυά είναι από τον λαό.
    οι ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ:
    Α) ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ - ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΩΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΕΓΩ '' Ο ΜΑΚΑΚΑΣ '' ΠΟΥ ΘΑ ΑΤΥΧΗΣΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
    Β) ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Η ΣΤΟΠ (ΠΑΛΙ Ο ''ΜΑΚΑΚΑΣ'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ''ΜΑΚΑΚΙΣΜΕΝΟΣ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    Γ) ΤΡΑΜ ΠΟΣΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΣΕ???
    Δ) ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΤΙΛΙ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ???
    Ε) ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ???? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝ ΤΟΠΟ ΧΛΟΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ??? ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ- ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.
    ΣΤ) ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ - ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ''ΜΑΚΑΚΙΑ '' - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ - ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ.
    Ζ) ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ - ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΟΔΗΓΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ!!!
    Η) ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Α Λ Λ Α ΕΧΩ Μ Ι Α ΜΟΝΟ ΖΩΗ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΕΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή