Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Φήμες για αποκάλυψη του iPad 2

Πολλοί, ίσως και οι περισσότεροι, οι οποίοι παρακολουθούν τα νέα του τομέα της τεχνολογίας θα νοιάζονται για τις φήμες οι οποίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο επί του θέματος του event που θα διοργανώσει η Apple στις 2 Μαρτίου.
Οι γλώσσες αυτές λένε πως η Apple είναι έτοιμη να προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια του νέου iPad 2. Οι αναλυτές και οι ειδικοί επί του θέματος περιμένουν πως το νέο δημιούργημα θα είναι λεπτότερο από τον προκάτοχό του, θα έχει καλύτερη ανάλυση όπως επίσης και μπροστινή κάμερα με δυνατότητα υποστήριξης του νέου προγράμματος βιντεο-κλήσης “Facetime”. Μερικοί, επίσης, υποστηρίζουν πως θα «τρέχει» ένα από τα καινούρια τσιπάκια Qualcomm multimode.
Αν και η τελευταία αναφορά ήταν πως το iPad είχε πουλήσει 15 εκατομμύρια συσκευές, φαίνεται πως εάν υπάρξει αυτή η νέα έκδοση, τότε πρόκειται να καθυστερήσει.
Ο λόγος. σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, είναι πως η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα καθυστέρησης στην παραγωγή, κάτι που θα κάνει την εισαγωγή της νέας ταμπλέτας να αργήσει μέχρι τον Απρίλιο ή ακόμα και τον Ιούνιο.
Βέβαια, η τακτική αυτή μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως πρόκειται να λανσαριστούν στην αγορά οι νέες ταμπλέτες της Android. Όπως και να έχει, το θέμα έχει αρκετό μέλλον ακόμα.
Ίδωμεν…

PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου