Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Στην Τούμπα η ΠΑΕ κάνει κουμάντο

Φανερά εκνευρισμένος με τα όσα λέγονται για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αλλά και αντίθετος με τα μέτρα ασφαλείας που έχει αποφασίσει να λάβει η Αστυνομία, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε το παρών στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου παραβρέθηκαν και ο αθλητικός Εισαγγελέας, ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος και όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας.
Εκεί, ο Ζαγοράκης έδειξε την δυσαρέσκειά του για τα μέτρα που σκέφτεται να πάρει η ηγεσία της Αστυνομίας, ενώ ταυτόχρονα προσκάλεσε την Τετάρτη στην Τούμπα την ηγεσία της Αστυνομίας αλλά και την πολιτική ηγεσία ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» αναφέρθηκε στην άσχημη εικόνα που υπάρχει προς τα έξω για το κλίμα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «στην Τούμπα εμείς έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης, η ΠΑΕ κάνει το κουμάντο».

http://www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου