Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Πρωτοφανής επίθεση της Χρυσής Αυγής σε Ντογιάκο.....

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMCΠρωτοφανής επίθεση στον εισαγγελέα Εφετών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο -ο οποίος ζήτησε την παραπομπή σε δίκη 70 κατηγορουμένων (από τους συνολικά 85) μεταξύ των οποίων και των 18 βουλευτών της ΧΑ- εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής και στην οποία κάνει λόγο για ένα «γελοίο πόρισμα».
Σύμφωνα με την ΧΑ, το πόρισμα Ντογιάκου δεν αναφέρει ούτε μισό στοιχείο που να εμπλέκει βουλευτή του κόμματος σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη και αναφέρεται μόνο σε ομιλίες, άρθρα και ανώνυμες καταθέσεις ψευδομαρτύρων. «Προκαλούμε τους συκοφάντες των καναλιών που διαδίδουν το ακριβώς αντίθετο να καταθέσουν έστω και ένα επιβαρυντικό στοιχείο, ειδάλλως να πάψουν να ψευδολογούν», αναφέρει, προσθέτοντας ότι σε σημείο του «γελοίου» -όπως το χαρακτηρίζει- πορίσματος αναφέρεται ότι κατηγορούμενος για φόνο είχε στο σπίτι του μπαστούνι του μπείζμπολ και «αφού ανάλογα αντικείμενα πωλούνται σε κατάστημα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είναι όλο το κόμμα “εγκληματική οργάνωση”!».
Μάλιστα, η ΧΑ προχωρεί σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά στο μπαστούνι του μπέιζμπολ, «για να κατανοήσουν και οι αδαείς πως ο Ντογιάκος δεν λειτούργησε ως εισαγγελέας, αλλά ως φερέφωνο της διεφθαρμένης συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου». «Ενισχυτικό των παραπάνω απόψεων είναι και το γεγονός ότι ο επίσης κατηγορούμενος ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμπορεύεται και πωλεί στα μέλη της Οργάνωσης από το κατάστημά του στον Κολωνό με το διακριτικό τίτλο «Φάλαγγα» τέτοια ξύλινα ρόπαλα του baseball…». Αυτό είναι σύμφωνα με την ΧΑ το επίμαχο σημείο.
Στη συνέχεια, μάλιστα, η ΧΑ αναφέρεται στην εν λόγω υπόθεση δολοφονίας Πακιστανού πολίτη πριν λίγους μήνες για την οποία -όπως αναφέρει- ο ίδιος ο Ντογιάκος είχε αποφανθεί ότι «δεν προέκυψε κανένα αποδεικτικό στοιχείο οποιαδήποτε σχέση των κατηγορουμένων με το συγκεκριμένο κόμμα…». Έτσι, σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, σήμερα κάνει την «απόλυτη κωλοτούμπα», ακυρώνοντας την δική του απόφαση και «αποδεικνύοντας πόσο άσχημα στημένη είναι η σκευωρία σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου».
«Ο Ντογιάκος λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο του Σαμαρά και επιστρατεύτηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για επικοινωνιακούς λόγους και για να καλύψει την κατάρρευση της οικονομικής πολιτικής της συγκυβέρνησης», σημειώνει η ΧΑ και προσθέτει ότι σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους, απειλώντας ότι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας θα τεθεί εκτός νόμου. «Το μόνο που καταφέρνουν με αυτήν την άθλια πολεμική τους είναι να συσπειρώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα που πολύ σύντομα θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου